Komentari (469)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde šta će vam Aluminij kada vam Čović obezbijedio kanal na hrvatskom jeziku . .
Halo ovce,konji,magarci,tražite od Federacije pomoć???.Mijo vam uzeo preko 400 000 eura otpremnine??? Prije toga primao 20 000 platu.Čović vam rijeku pregrađuje za svoje vile a očekujete pomoć od nekoga.JESTE LI VI NORMALNI?????
Amin
HBO Mostar.
propast cijele bih
Na stranu ove stalne međuetničke diskurse i tenzije, ne mogu da shvatim mentalni sklop naroda i državu u kojoj slavimo gašenje jedne kompanije.
Struja ne gori da bi se ugasila; struja se ISKLJUČUJE!
Aluminij mubarek olsun!
Evo, dodatne informacije sa N1, Kako se i najavljivalo, Elektroprijenos Bosne i Hercegovine i Nadzorni operater sustava (NOS), institucije nadležne za upravljanje i nadzor elektroenergetskom mrežom, isključili su pogone Aluminija s naponske mreže.
Prosječna plata bila 3000 KM? Haloooo , što tada niste otvarali I ukazivali na kraj i propast? Kolko je preduzeca propalo dok ste vi imali platetine ? Mrš svi na biro rada.
Nista, sa praljkovacom biste lakse preboljeli.
Neka .....sto ste to dopustili .....napravili su to oni za koje se glasali i koji Vas prave budalama , a vi kao to ne vidite .... pravite se da ne vidite , jer imate dijasporu koja Vas odrzava u zivotu ....bolje je sjediti u kaficu i vozati auto citav dan od para od dijaspore , a ne probuditi svijest i vidjeti sta se desava oko Vas . ONI vas handre kako hoce ... ....pa mislite bar na Vasu djecu , jer je kasno da nesto uradite da bi i Vama krenulo na bolje ....a mozda i nije .....!!!
a sto nam nacionalisticke stranke jeb** mamu svima.
HDZ hobotnica nastavlja da guta firme po Hercegovini.
ova država nema budućnost ali zato ima prošlost,pa ćemo vidjeti čija će majka zakukat na kraju.... kakvi bolesni mrzitelji svega drugačijeg i tuđeg uživaju a ne kontaju da to i njihova mati može biti...pih!
SRAMOTA!!!!
Neka idu pred HDZ jer je davno "muslimanima" zabranjen pristup i nece ih sad ti isti muslimani spasavati. Neka vas spasava Covke nosilac lopovskih vrijednosti