Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moj zadnji komentar na klix-u (znam da nikom nista ne znaci ali, eto). ako opet bosnjacke stranke daju skoro besplatnu struju uzp-ovcima i danasnjim neprijateljima bih koji su me u ratu mnogo puta pokusali ubiti, moj glas na sljedecim izborima ide hdz-u, jer su u tom slucaju dokazali da su jedina uspjesna stranka, te zastitnici svojih glasaca, kakvi god oni bili. a "moji" u tom slucaju dokazuju da su mi trenutno oni veci neprijatelji od uzp-ovaca. kajta out.
to sa ovog nick name zadnji? 😉
pljuju po Bosni a traze besplatno struju kako bi HDZ kadar pljacko i dlaje isto to preduzece...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Neka čovke proda hacijendu ili neka naredi da EP hbhz da struju, jer je čovke glavni u katolika! On im vedri i oblači i potpisuje se bosančicom :)
eto vam HDZ pa neka vam sprovede struju sa Draganovog imanja... ebo vas on u dupe
fabrika novaca zvana aluminij neće biti ugašena i ovo je samo španovanje kako bi se mogla napraviti koalicija za implementaciju ovih rezultata dobivenih na najvećoj organizovanoj pljački. Narode prevodi diplome i pravac njemačko, malo je još ostalo pa će i puške početi zveckati.
A ovako su razmisljali 1999 godine.... Bosnjacima i psima ulaz zabranjen. A sad na proteste u Sarajevo. https://www.bhdani.ba/portal/arhiva-67-281/99/tekst899.htm
aluminij is not my factory..
U Aluminujum’treba poslati SIPA i tri tuzioca koji nece biti odgovorni HDZ Tadicki.
Nakon nepristajanja DF-a, Bakir i Fahro su na predlog Covica izglasali neustavni zakon o jednonacionalnom upravljanju nad kompanijama u drzavnom vlasnistvu, nakon cega su svi bosnjaci istjerani iz Aluminija.
Oprali pare. Izvukli lovu. Obezvrijedili firmu koju ce uskoro prodati nekom za sitne pare i kroz to usicariti dobru proviziju. Sve je to smisljeno. Date im koliko god traze, za dvije godine ce ponovo traziti i kobajagi strajkovati. Samo ako je drzava 100 % vlasnik, onda se moze pregovarati o cijeni struje. Naravno i da se kao prvo, isplate obestecenja otjeranim radnicima (ne hrvatima)!
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
sprega vlasti SDA.HDZ.SNSD je vise nego ocigledna, jedni bez drugih ne funkcionisu u punom kapacitetu na planu destrukcije privrede i poklanjanja giganata strancima uz debelu naknadu njima i potomcima do 3ceg koljena. Ako padne pojam "konstitutivnost" pada i kriminal sa time. GRADJANSKA OPCIJA I NAROD NA CELO VLASTI !!!
svugdje su plate direktorai sefova astronomske bolje nego u eu ko da su vanzemaljci pogotovo u drzavnim firmama tipa bh telecom elektroprivreda a najgore od svega sto su ujedno i profesori na raznim fakultetima p imaju primanja i do 10000km a to je pogotovo izrazeno u bh telecomu a tek o magisterijima i doktoratima da ne pricamo imamo ih vise nego kina
ovo vam je dokaz da je dragan covic velikosrpski projekat i da pokusava da rusiju uvede u aluminij tj u bosnu i hercegovinu onda se cudi sto ljudi nece da glasaju i u svemu tome zabija noz hrvatskom a ne svom cetnickom narodu
kolike su plate direktora i nadzornog odbora aluminija ?
Aluminij Mostar treba ugasiti. Ko nam moze dati garancije da nece opet i nakon nize tarife za el.en. dozivjeti bankrot? Ako nisu rentabilni nije pitanje hoce li propasti nego kada i koliko ce to kostati FBiH. Dosta je vise gubitasa preko ledja naroda.