Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ante Rezić je suučesnik u prljavim poslovima a da nije prijavio bi lopovluk Imao je platu ko četiri radnika zajedno i plus što je imao nadoknadu za odvojen život pošto mu supruga živi u Zagrebu a on uzima ovdje. Ko njega nezna skupo bi ga platio to je jedan duduk da veći od njega nije ulazio u poduzeće,i da ima imalo morala i ljudskog dostojanstva ovo bi dobio jer je bio u firmi kad se firma pljačkama a on šutio jer mu je bilo dobro.
Ante je naplačovao više ležarine nego bivša Jugoslavenska željeznica. tako da mu ne treba savjetnik, iskusan je on u uzimanju imao je od koga naučiti jer su bili svi isti lupeži a da nisu danas bi Aluminij radio.
Imenovan da drzi vodu dok se sve ne raskrcmi .... a onda prodaja za sitnu lovu ... pljacka stoljeca ...
HDZ je sahranio Alamijum a sanjim i Hrvate u Mostaru zivi bili pa vidjeli!
Otkud hrvat direktor aluminija? 😆😆
Kolika mu je plata i bonusi.
Ante uzmi i ti šta ako je ostalo dok vas nisu ugasili