Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Narod koji ne zna uzgojiti svoj kukuruz na ovoliko zemlje nema šta da pametuje bilo kome
Koji smo mi jadnici... i kad kaze branit ce on drzavu... koju drzavu? Koga? 30 godina kriminala ste zakotili, i jos se prica o nekom ratu, pa smijesni ste, nemamo ni za kifle... joj jes me stid odakle sam
Mi ne možemo bez zitarica oni bez naseg uglja i tako se treba postaviti a. E idalje davati ugalj
Danas su zestoki na tastaturi. Ruje gube a oni da poprave malo u Nezavisnoj ,Svetskoj priznatom drzavom Bosnom i Hercegovinom.
A par godina unazad kukuruz bagatela 30kf,srbi mole da se kupi a vidi sada,situacija se okrene. Mada prodali bi oni jer i oni su za zaraditi, međutim već ranije nakon branja kukuruza velike količine su kupili kinezi i napravili neprirodnu nestašicu.
Sav kukuruz, koncentrat i ostalo što se koristi za prehranu životinja a dolazi iz Srbije ispitati u laboratorijima u FBiH na aflatoksin, pouzdano znam da ga ima dosta.
Daće Srbija kao i obično. Bitno da pljujete svaki dan hagahahaha
Proizvodimo li mi išta osim političkog kadra
Ne treba kokoške da jedu genocidaški kukuruz, stočnu hranu, jer će meso i jaja biti kontaminirani i haram. Bolje da nemamo piletine nego da nam koke to jedu. Jel tako?
Ja ne bi iz Srbije uvezo ni grama nek pocrkaju koke,pilici al budimo dostojanstveni,uspravni!!! Slava Ukrajini!!!@! @@@@@@@
ovo je ono ko kad ti mama kaze uci sine na vrijeme, a ti joj kazes neka ima jos vremena do kontrolnog
Katu da im se omogući a danas posto se bavim tim poslom meni jedna fabrika kaže bolje nam je davati file u EU po 6-7e nego vama ovde po 9.6km kolika je cijena danas. Pa sta trazite da vam se omogući da hranite Austriju a nas ovde monopolisete
Kad je trebalo dici cijenu mesa letecih pacova onda nije bilo alarmantno, sad ni kukuruza nemate? Ko vas j……..
al' zato ima para da se kupuju službena auta svake 4 godine, za to ima para? :(
a sad valja Srbija? Znaći neće dobit po prstima/nosu? :(
mi od srbije vec godinama kupujemo kukuruz. niko nama ne poklanja kukuruz. kvalitetan ugalj mi izvozimo u srbiju, da nebi palili glinu u termo elektranama.
svi nam se smeju/smiju! :(
Ccccc 🗣