Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aerodrom koji nema autobus za grad! Da sam ja direktor aerodroma sam bi sebi dao ostavku.
Još uvijek je Sarajeveo kao glavni grad slabo povezan sa svijetom. Kada se pogleda red letenja na SA aerodromu možemo da vidimo da su te regionalne linije te Istanbul, Beč i još koja linija. Zašto nemamo vezu sa Londonom, Francuskom, barem jednom afričkom zemljom (osim čartera za Tunis i Egipat u toku ljeta) zatim uvesti koju liniju sa zemljama zaljeva da i u ovom pogledu budemo zemlja susreta istoka i zapada, a ne ovako odakle god se putuje u BiH mora se presjedati i sve linije do Zagreba ili Beograda imam dosta rodbine vani pa znam i jedino iz Njemačke kada dolaze dođu na SA aerodrom. I naravno smanjiti aerodromske takse koje su enormno visoke pa će biti i više letova i putnika.
Ma, divota. Avio kompanija sa dva aviona i jednim letom dnevno i aerodrom koji po putniku naplati dva puta više nego drugi u okruženju.
Damir.SAR sve to stoji da imaju te linije ali to nije dovoljno za jedan glavni grad, turistički grad još posebno ako uzmemo u obzir da ostali aerodromi u BiH jedva da imaju koji let sedmično pa i nisu neka konkurencija. Ja govorim o tome da mnogi kada dolaze u BiH dođu do Zagreba ili Beograda a dalje autobusima ili automobilima dok neki dolaze avionom iz tih gradova. Ja mislim da je sramota da Priština ima više letova nego Sarajevo
Mali ali sa srcem :)
I najvecim taksama, u ovom dijelu Europe!