Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko plasira ove članke. Pa tries' 30* godina čekamo da se uspostavi neka linija koja nije vezana za Zagreb ili Međugorje. Svake godine isto, biće dogodine. Ma mrs u pm.
Čović se preko Schmidta osigurao, sad može bit 100 Hrvata i opet ima sve poluge. Sad je vrijeme da otjera one hajvane jer mu više ne trebaju, idealno je da ih šutne u Irsku i Njemačku. Ryanair linija za Dublin će biti vrhunac zajebavanja tih guštera, naravno sa porukom "zaradite tamo para pa uložite ovdje kod mene" hahaha
Odkad su ovog Đuzela postavili za direktora, nešto se kreće. Uvijek su Turci imali smisla za biznis.
Ovi vazda nesto dogovaraju, kobajagi.
Jah, kad bi kakva aviokompanija imala para za bacanje I voznju po 5 putnika I 3 bale duhana I smilja.
ima vlada federacije, koja prebaci milione za aerodrom Mostar, a oni potpisu ugovor sa Croatiom i prebace im 2 miliona. umjesto da plate Ryanairilo Wizz pa da lete ljudi kao iz BL i TZ. plaćaju novi arima, kao da promoviraju turizam u HNK. a redovnih putnika na letu 17.
Opet dogodine
Svake godine isti komentar kako bi opravdali nerad i dobjanje plata. Ovo je državna firma i treba usloviti menadžment, da ako ne ostvarenih neki napredak slijede smjene. Sa ovakvim predispozicijama koje ima Hercegovačka regija, nemati nikakvoh linija je čista nesposobnost. Par puta imao dodir sa pojedincima koji 'rade' na ovom aerodromu, i nisam mogao vjerovati kakva bahatost kod nerada.
Valjalo bi. Sretno 👍👍