Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast djevojko svaki posten rad je jednako vrijedan hvale.
Djevojko unaprijedite to, razvijajte se, kupite vlastitu zemlju, podignite prinose, napravite plastenike, ponudite Bingu da prodajete njima sve sto proizvedete, nema nista bolje od te proizvodnje na malo.
Djevojko unaprijedite to, razvijajte se, kupite vlastitu zemlju, podignite prinose, napravite plastenike, ponudite Bingu da prodajete njima sve sto proizvedete, nema nista bolje od te proizvodnje na malo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa bravo 👏👍
Nebi ni tebi skodilo 👏👏👏👍
@<!-- Mislis na ove poljoprivredne aktivnosti o Veliki Muzjace Nepogresivi?! Ne bi skodilo, nego nemam uslova za nesto takvo ali mogu da kupim kupus od Admire za nekog kiseljenja i slicno... samo ako to odobrava kruzok Velikih Muzjaka Nepogresivih?!
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Ja recimo ne radim skoro dva mjeseca, zena radi donese fino, al zato ja kuham, peglam, cistim, kad ona dodje da je sve cakum pakum. ee zivote pokvareni dzojdtiku 😣
Kakav shit od komentara? Da li biste vi bili zadovoljni da vam kćerka poslije srednje škole uslijed nedostatka finansijskih sredstava prekine školovanje, uda se sa 19, rodi dvoje djece i do kraja života zarađuje za hljeb teškim fizičkim radom u njivi? Kad je sve tako super, što vi ne preselite na selo i ne motikate do kraja života? Lako je tuđim kurrcem gloginje mlatiti.
@thea thea the fenomen.
Ne treba ti fakultet, novac koji zaradis usmjeri da naucis nove tehnike i tehnologije u poljoprivrednoj proizvodnji, posjecuj seminare i ugovaraj nove poslove, fakultet u BiH je promasena investicija, moj ti je savjet (kao nekog ko je studirao u BiH pa otisao iz te zemlje) da ne gubis vrijeme na ispitne rokove vec da maksimiziras svoj ucinak u poslu kojeg volis. Kupi jos zemlje, prosiri ponudu i budi sam svoj gazda, nema boljeg nacina za uspjeh nego da sam sebi odredjujes tempo. Sretno!
A ja sam znao od prvog pogleda na sliku,s' cim se bavis
i kazu nema posla. svaka cast djevoko , puno srece zelim
ZALJUBLJANA U KUPUS SVAKA CAST
Kad jednog dana dočeka penziju od 300 KM i bude pila kafu sa svojom kolegicom iz dijaspore isto tako penzionerkom vlasnicom penzije od 1200 Eura .
Divan primjer mlade, pametne i vrijedne djevojke.. Svako dobroo, da uspijes unaprijediti svoj biznis i obezbjediti ostvarenje svojih zelja i snova :)
Krasotica..lijepa vrijedna putena i pametna. Gdje su nestale djevojke poput nje..sad sve neke izvjestacene lebdece pivopije kojima je tesko nokte isjeci pa svoj peksinlk podvode pod urbano imoderno
E vrijedna, brate...
jeste vi čudni, pa ako joj se familija bavi tim 500 godina i ona će ako može fino živjeti, en treba izmišljati toplu vodu i radit kod privatnka ako imaš zemlje...
Seljanke su najbolje zene
da se u ovoj zemlji cijeni znanje a ne stranacka podobnost mnogi bi se i opredjelili za slican put kao ova djevojka..al jbg nece niko poljoprivredu nadajuci se da ce ih neko negdje uvaliti
Posteno zaradjeno je najsladje. Samo nastavi
pa logicno da si znala kad nemas drugog izbora