Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
aferim, tako treba barem mjesec da bi se ovi glupani i vlasnici i politicari malo opametili, da hoce i ovi u federaciji isto uraditi
bravo srbi
vlasi hodaju u opancima i voze se volovskom zapregom šta će njima gorivo.
A u Bosni raste nezaposlenost...
Ti znas odakle sam ja?Gdje to \"kod vas\"?Dokaz o tvojoj inteligenciji,ne trebas vise,vjerovatno nista u zivotu nisi napravio korisno,cijeli svijet se okrenuo protiv tebe,ostaje ti Racunar sto ti je kupljen na auto pijaci i sada si za tastaturom big boss.
Svaka čast...da smo bogdom i mi tako složni...
@@insan Kako got da je u federaciji, kod vas u Šumskoj je duplo gore.
u Federaciji je med i mlijeko :)
Pa sta ako ne kupuju nenzin? Eno im zaprega pa nek izvole.
Tako, a sad podrzite svi masona i crvenog fashistu lagumdziju u njegovom podrzavanju Amerike, pa da bude fino litar - cener, da može SDP da obnovi fondove
tocite u federaciji i nasi kradu, eto bar su slozni kad guraju ruke u nase dzepove.
@insan Dovoljno je samo procirati nekoliko recenica i zakljuciti da li je covijek glup ili inteligentan.Kroz tvoje samo dvije recenice mislim da je vicina bez obzira na nacionalnost vidjela da si bas izrazito glup,vjerovatno ti se koeficijent inteligencije granici sa amebinim.Znas li da je gorivo kod nas skuplje nego kod njih?Znas li ti ko je obecavao zlatne kasike?Nista gore od kombinacije glupog i primitivnog.
Iskoristio bih ovu priliku da cestitam ovom sto je prvi,mora da je to veliki uspjeh za njega.Cestitam!
Prijevoznici putničkog i teretnog saobraćaja, taksisti te brojni građani RS su odlučili da danas, u znak protesta zbog stalnog rasta cijene neftnih derivata, ne kupuju gorivo ne benzinskim pumpama u ovom BiH entitetu svaki pokusaj Gramaticke ispravnosti cini se uzaludnim :D hahahahah! naucite pisat molim vas..
A ZAR RUSI NISU PRONAŠLI NAFTU U rs-u, A INAČE ONI KRISTE NAFTU IZ BOSANSKOG BRODA, GDJE SE SIROVA NAFTA UVOZI IZ RUSIJE, ŠTO NEMA VEZE SA POSKUPLJENJEM NAFTE IZ PERZIJSKOG ZALIVA.
Bravo! Tako i trebamo i mi u Federaciji... Ljudi vozimo bicikla!!!
odem ja i federaciju i natocim