Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel eletricne ili elektricne?
@LincolnClay Inace bi se zvala Rokatica
Bolje to nego na vladine Audije.
Hoće li ikad kupiti nešto sa zarađenim parama. Sve nešto na varesiju,gdje završava zarada?
Druga vijest u vezi ovoga u tri mjeseca, bice ih jos petedesetak svako tri mjeseca, pa racunaj kad cemo ih dobit!!! NIKAD a mejbi ni TAD!!!
nadam se da novi trolebusi neće postati vlasništvo GRAS a, koji može u stečaj svakog momenta
Bez video nadzora unutar trolebusa, stoka će to demolirali za godinu dana.
djeco, ovo ce te vi placat
sredite više taj javni prevoz u sarajevu, ja mislim da gori u europi ne postoji. 6 tramvajskih linija ima, dakle treba da budu novi novcati koliko ih je, a ne ono raspalo smeće iz turske.
Ali ljudi, eletrika je sve skuplja :p
naci 15godina, 1 milion eura godisnje za ove trolejbuse, plus kamata... fino... kad bi to jos neko znao uvest u red i da se uredno placaju karte za voznju,a i da naprave neki normalan cjenovnik - bilo bi super..
I DA ne bude u troli karta 1.80 km u busu karta I.60km ista firma ALI cijena različita možda jedna stranka gazduje trolom A druga busom
UMJESTO DA IDE U STECAJ NAJVECI DUZNIK U FBIH KUPUJU MU SE TROLEJBUSI ?
Eletrične :D Tako moja nana govori
mom ilmeldinu sto hiljada
ovako samo jos dublje tonete, privatizacija gradskog prevoza i onda neam nikakvih zaduzenja + punice budzet a niko ne gubi posao
@abassamjafpfqw gdje je jos u evropi privatan javni saobracaj?
Hvala vlada FBiH ! Sada vlada kantona može bez sanacije preduzeća investirati u godišnji minus GRASa novih 15miliona eura kao i svake godine do sad.
onako informativno, a jel postoje neki drugi trolebusi nego elektricni posto im ime dolazi od "trolley" i "bus"... bravo kllixe, jos malo pa ste na nivou depo portala