Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ok i gdje če te pare otiči ???
Malo povecanje u odnosu na poskupljenja i inflaciju.
Kada ce plate poceti pratiti cijene halooooooo
I opet se vrši rebalans buđeta Jer treba gladne oči nahraniti što do sada nikom nije uspjelo
Kad kažu teško se živi u BiH, a građani strpali u štek 15,57 milijardi KM, a posebno da je ušteđevina u odnosu na septembar prošle godine narasla za 1,35 milijardi KM ili 9,5 posto.
narasla lopovima
sada smanjiti plate svima u javnom sektoru i napraviti reformu zdravstva i uloziti u putnu infrastrukturu.
Samo, kolika je inflacija i cijene uz nju, za ocekivati je da ta brojka bude veca
Kako inflacija i povećanje cijena dobro dođe državi. Povećani prihodi, fiktivno prikazivanje da radimo bolje nego ikad i da je sve med i mlijeko.
Hajmo bajni klix strucnjaci, imali kakvih jos prijedloga? Gdje usmjeriti novac? Kome pomoci? Sta izgraditi? Hajmo kao i sve zemlje u svijetu "klix" strucnjaci stvarsju politicki ambijent. Uopste nama ne treba vlada! Treba prefsjednik vlade i 10 it strucnjaka da usmjere ideje klix strucnjaka! Blago nama ovakvima!