Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Никада нећу разумети ко су људи који плаћају огласе на интернету када постоје филтери за њихово блокирање. Другим речима, платиш рекламу коју нико не види, или само компјутерски неписмене особе.
Mašallah.
Osim za zabavu, Facebook se moze koristiti i biznis. Jako je produktivan, tako da ne mora nuzno znaciti dangubljenje.
na svijetu tako imamo 1.23 milijarde depresivnih,iskompleksiran i ljudi koji ne žive realan nego virtuelan život.........sretno planeto!
rece on na komentar sekciji klix-a...
imal đe mene tu
IMA JARO.....
Voljeli mi to ili ne, FB je počeo utjecati i na globalnu politiku. Za sad na prilično loš način, porastom raznih populista, demagoga
Sto bi ih uzdrmalo kaf je Facebook kupio Oculus, a ne osnovao ga.
Kupovinom kompanije kupujes sve - ukljucujuci i potencijalnu tuzbu
kante se djeco i mladezi ovog djavolskog Facebooka karace vas Allahu presvjetli. Blagosiljan nam bio Allahu. Allahu akber.
Druze mism da je uzvišenom Allahu mjesto u dzamiji a ne na komentarima klixa