Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prevent jeste, naspram VW-a, mala kompanija, ali njemački sudovi su i ranije u sličnim tužbama donosilo presude u korist "malih". VW već tri godine potresaju veliki skandali, od prevare kupaca, preko prevara unutar kompanije pa do prevara njihovih partnera. Ne vjerujem da će im sud biti blagonaklon. Sretno Preventu.
Treba bolan vas tužiti zbog 400-500 KM plate
Hoćel otpušteni radnici dobiti šta ako dobijete tužbu? Sumnjam, odnosno znam sigurno.
Svjetski gigant koji izrabljuje ljude protiv regionalnog giganta koji izrabljuje ljude. Izvinite al nemam nikakvih favorita u ovoj sagi.
prevent ga puši ovdje,vw će u kini naći te iste dijelove i to jeftinije...zakon tržišne ekonomije je jasan,ko prodaje proizvod skida kajmak dok ostali dobijaju mlacenicu i na kraju proliv.
Niśta od toga,VW je na vrijeme najavio sve.. Ima VW Advokate da ni vidovita dzemila nepomaźe..😂
Prevent je kao malo koja BH firma veoma precizna i temeljita kod potpisivanja ugovora. Ugovor je u poslu sve...obligacija je sve u svijetu gdje su sudovi sudovi....to je velika razlika koja daje Preventu prednost jer je on kao uposlenik VWa...samo da se zna...
Ovo se sprema velika pljacka Prevent dionicara. Tuzba protiv VWa nece proci u korist tuzitelja. Morat ce se platiti ogromne cifre odstete, zatezne kamate i sl. Vrijednost dionica Preventa ce pasti a vlasnik ce da pokupi kajmak prije nego ostali skontaju sta se desilo.
Nece lik vise da se bavi time, vidio sta se desilo Todoricu pa ce se izvuci prije nego sto sve plane.
Prevent protiv VW. Sukava protiv rogate. Koliko znam da je prevent prvo zayebo VW i na kraju zeznuo sam sebe
ha visočaci mislili ste da vašu lopovluk i švabama morete sprovodit
Ne treba se dati zapadnim iscjediteljima jeftine radne snage po istocnoj Evropi!
I ovaj haman nije cito sta je pisalo malim slovima u ugovoru
STRABAG tuzi BiH zbog losih puteva...
tako ti je to kad se pravis veliki gazda pa zajebajes dobavljace u bih, uposlenike itd.. vrati ti se sve u zivotu i opali te veliki samar, a svabo kad ga upali dzaba je tuziti.
@Scotland ne pravi se vec jeste veliki gazda (vrijedan stotine miliona KM). Izgubit najvise mogu obicni radnici u Preventu, a sa njima i mnogi drugi mali biznisi koji zu zavisili od preventa kao i banke koje su kreditirale preventove radnike.. gazda ostaje gazda..
I sad ce po nasim ljudima, dok ce on uzeti odštetu.
neće ni on dobit odštetu
@MislimNaTebe eto ti znas za rokove i sta prevent radi. znamo mi kako u genocidnoj nema niti jedne fabrike ravne ma ni do koljena preventu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)