Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba iskoristiti stanje u njemackoj. Skoro nema dana da neka firma ne premjesti dio proizvodnje iz njemacke u poljsku, cesku i slicno. Ili cak se potpuno preseli.
Haha haha zbog rata Rusije i Ukrajine veća zainteresiranost u ulaganja u BIH. haha haha al se nasmija. svi hoće ulagati a kad vide koliko im država uzima sebi ,koliko su nameti. Svi se okrenu.
Čuli ljudi da ste voljni prodati hiljade hektara šume, izvore vode i prirodne resurse u bescjenje, za naknade tolko niske da bi i kolonizatori sami od sebe više dali, pa došli da vide šta mogu ugrabiti. SDA-HDZ koalicija je nešto najgore što je zadesilo ZDK, ali opet to možemo zahvaliti samom pokvarenom narodu koji tu obitava i glasa. Pa TC Kakanj je Njemačka i spaljuju gume i bjelosvjetski otpad dok doktorica govori da su oboljenja veća gora nego prije rata u Kaknju.