Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sadasnja Vlada KS prvi put da politicare ne gledam kao neke negativce
@Skaut Ovo je SDA namjerno uradila da izgleda kao da Vlada KS ne radi dobro jer su poskupili plin sa Federalnog nivoa... a opet plin se iskljucivo koristi u Sarajevu, nema ga u drugim gradovima tako da je to njima ko kec na desetku
U svakom slučaju, trebate se distancirati i od kvazipatriota i kvaziljevaka koji iz hladovine, s budžetskih jasala odašilju otrovne strijele prema svima vama koji državnički razmišljate, a ne o parcijalnim i sitnosopstveničkim ličnim interesima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Najbolja vlada ikad do sada, aktivni su, djeluju, svaka im cast!
60 % domačinstava neće biti u stanju plačati Toplane. Zato odmah donesite zakon po kojem će se ko želi ostpojiti sa centralnog grijanja bez nekakvih potpisa svih stanara. U nekim zgradama nije problem skupiti desetak potpisa a kako u neboderima u kojima ima po 80 stanova. Nisam u stanju plačati uslugu i ne želim je koristiti.
Vi što ste tražili, tražili ste 😉😉
Trla baba lan da joj prodje dan. Tipicna politicarska ubleha. Nema od povlacenja nista.
Fakat se ovi dosta razlikuju od krmadi SDA ovske
U svakom slučaju, trebate se distancirati i od kvazipatriota i kvaziljevaka koji iz hladovine, s budžetskih jasala odašilju otrovne strijele prema svima vama koji državnički razmišljate, a ne o parcijalnim i sitnosopstveničkim ličnim interesima.
Udar je na i na gradjanstvo i na ekologiju a tek onda na privredu sto se opet odrazava najvise na gradjanstvo....
Meni nije jasno kako je to samo udar na ekonomiju.... zar nisu najveci potrosaci plina gradjanstvo ?
ma samo nametnut namet BH gasu i od prihoda subevncionirati gradane
Digli akcize za puteve metar puta nisu napravili samo se zaduzili digli cijene plina nidze veze 40%skuplji nego u njemačkoj sljedeći prijedlog digni bijedi vazduh koji k.... Da dišu džaba gdje to ima
ŠTA O AKCIZAMA KAŽE WIGEMARK I ONAJ JADO BRABONČIĆ????? ĐE SU PUTEVI ?????
cengic traziti povlacenje?? pa gmaz da moze tjerao bi radnike djaba da rade
namjero SDA hoce da ljudi pocnu da loze po Alipasinom , Otoci , Grbavici ...da se drva ko u ratu cjepaju po balkonu,....i na kraju da svale na Vladu KS kako su oni to napravili .
Čitam i ne vjerujem, možda ipak da ostanem!
Eh ja, koja suplja prica 3. razina Vlasti trazit ce nesta od 2. i 1. tj. od federalne i drzavne,