Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Berina F. ❤️
Šta radi Alem Logo, izvršni direktor u ovoj firmi? NiP kadar i direktor koji ne ide na sastanak sa predstavnicima vlasti nego ide nadzorni odbor.
Nama na ime koncesija daju siću, a oni izvlače stotine miliona iz zemlje pri tome trajno uništavajući prirodu i zagađujući vodu između ostalih i stanovnicima Kaknja. Kao da mi ne znamo vaditi rudu i sami sebi stvarati profit pritom čuvajući prirodu. Ali korumpirani političari daju sve u bescjenje kao da im je babovina, za par godina nećemo imati ni rijeke ni šume ni zraka čistog.
Vlada ZE-DO kantona bila je prema ovoj britanskoj kompaniji ljigavija i od sarajevske Trojke. Koncesione naknade Britanskoj kompaniji su naknadno umanjili i do 10 puta. U pitanju je strahoviti komplems bošnjačkih ministara - pred njih kad izađe treći sekretar zapadne ambasade oni padaju kao kokoš pred lisicom. Prije 20-tak dana 3 Velika ambasadora su posjetili Vareš (Marfi, Britanski...) a posjeta je iznuđena sve jačim glasom ekologa da ovi nemilice unuštavaju prirodu za bakšiš.
Mi ne znamo drvo iskoristit a kamo li metale. 🤣
Radujte se ljudi UK nam rudari metale po BiH.
Ovdje ce ostat mrvice zarde i uništena priroda zauvijek.
Fokus na zaradi.
Kad smo mi neposobni kao država ima ko je sposoban.