Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U BiH je najvaznije da se kravata zaveze!! A u glavi nista...!
hehehe.....pazi ovo \"Od momenta svog osnivanja, 1995. godine, ASA grupacija je primjer uspješnog poslovanja u Bosni i Hercegovini. \" - vise da je primjer loseg servisiranja, jos gore usluge i mutavog osoblja koje ne zna da objasni sta koji paket opreme nosi ;) Shvabe ostavile svoga na celo kompanije i jos kresu troskove kroz integraciju? hmmm to mora da je zato sto firma tako dobro radi hahaha ;)marketinska ubleha ;)
A vidi ovog šmekera Ferovića u društvu uprave... e moja Grupacijo, haj da vidimo do kada će on izdurati sa ovom postavom obzirom na količine nesposobnosti kojima raspolaže... Samo se klape rotiraju a rezultati realno slabi obzirom na monopol i intervencije Hastora... da nije PReventa kojeg muzu kako stignu ova bi ekipica slabo šta napravila
Halo.Ljudi došo Švabo za direktora,pitanje je jel Švabo pravi ili sa našim korjenima,a ostalo je njemacka taktika,Škoda ne proizvodi auta vec 3 god u Sarajevu jer im se više isplati uvozit iz Češke. Ovoga su postavili da vladaju tržištem,
Treba vama postaviti Chuck Norrisa za direktora , kad je vec Nihad otisa u \"pemziju\"
Jesu li mu rekli da mora dati reket za Zlajogluovu reketaško-staljinističko-mesarsko-crnokošuljašku koalciji za fotelje i majprizaciju??? nemojte da čovjek ostane iznenađen kad mu zatraže moji milijunčić!
baš me zanima koliko će ga SDP procjeniti...
Hoce li ova ASA kad sta da proizvede, a ne ovako... Iz suplje u prazno i lafo uspjesna kompanija. Sisa a ne uspjesna kompanija.
Zar nema nikog pametnog u Bosni i Hercegovini da bude direktor??? E moj Hastore....pokro si TAS, a sad jos dajes kljucne poslove strancima.
JADNA STE VI FIRMA KADA SE KOD VAS NE MOŽE ZAPOSLITI JEDAN TEKSTILNI INŽENJER, A MASA JE \"STRUČNIH\" METALACA, METALURGA, UČITELJICA I DRUGIH STRUČNJAKA.
to postavi parket poprijeko??? Ja majstora........
ode nam i ahmetagic........:) sta li ce kum sad? hahahahah