Banjalučka pivara u gubitku
0
Pred kolapsom nezaštićena domaća proizvodnja
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbo je u pravu... sarajevska piva je postala ODRON ODRONA... ja koji sam ne neizljeciv alholicer (zivim vec 28 godina na marin dvoru) moram reci da je sarajevksa piva se pokvarila i da je ne mogu vise piti ni ja...
Dado ne informisan si dok je menadžment Selimovića u TZ pivari bio glavni i TZ pivara je bila pred ukidanjem sreća je ta pa Selimovići nisu jedini vlasnici te pivare nego jedna od banaka čak i da je većinski vlasnik dionica .Ta Banka je smjenila postojeći menadžment jer su Selimovići namjerno htjeli da upropaste TZ pivaru i odatle dolazi oporavak TZ pivare .TZ pivo je ipak bolje od Sarajevskog .
drustvu na portalu samo da prijavim da je sarajevska piva odron. Prije pet godina je bila sasvim OK piva ali posljednjih par godina je dno dna. Nektar je imao problema sa kontinuiranim kvalitetom (sad dobro, sad ne valja) ali ni to ne pijem vise. Sve u svemu nije nikakvo cudo da se uvozi toliko piva kad domaca nevaljaju
Bogami u federaciji sve pivare ostvaruju ekstra profit iako je poznato da Bošnjaci piju mnogo manje te tečnosti od Srba. Oni izgleda vole da piju uvozno, iz Srbije a tako je i sa ostalim proizvodima. To je dokaz da je taj vjestački i genocidom nastao ekonomski neodrživ, nema proizvodnju ni izvoz a održava se samo od pdv-a, odnosno onoga što se prelijeva iz federacije.
preminger je top :-)
pivo im je smece i to je razlog zasto su u gubitki. Sarajevska pivara je kupila tuzlansku prosle godine, plate radnicima su svedene na realne, amabalaza piva se popravila, kao i kvalitet. Selimovici znaju raditi, ko zna zna, ko ne zna krivi uvoz piva.
Tako vam je kad vaspitate svoju djecu da su srbi, i da piju LAV i ostalo sto dolazi iz Srbije... Nadam se da ce vam ta druga domovina pomoc u rjesavanju problema prije nego sto zaposleni tamo ne postanu nezaposleni.
Pa jebi ga kad im pivo ne valja qrcu. Ni njihovo ni Tuzlansko. Kako Sarajevsko i Bihaćki Preminger nisu u gubitku?