promo
131

Požurite po svoj apartman na olimpijskoj ljepotici Bjelašnici

Foto: I. Š./Klix.ba
Na olimpijskoj ljepotici Bjelašnici prodaju se apartmani koji su smješteni u tri novoizgrađene zgrade. Zgrade se nalaze na nadmorskoj visini od 1.300 metara, tako da imaju predivan pogled na Babin do ali i na vrh Bjelašnice.

Objekat je izgrađen na prelijepoj lokaciji koja pruža idealan planinski ugođaj svim zaljubljenicima u prirodu i planinu, kako u zimskom tako i u ljetnom periodu.

Zimi je je Bjelašnica prekrivena dva metra visokim snježnim prekrivačem i idealna je za uživanje u zimskim čarolijama. Osim toga odlazak na planinu idealan je način da pobjegnete od gradskog smoga i udahnete čist, svjež zrak.

Zgrade su izgrađene od visoko kvalitetne građe i posjeduju 42 apartmana. Konstrukcija je čvrsta betonska, a zidovi su u kombinaciji betona, bloka i opeke. Svi objekti su fasadno termički izolovani.

Fasadna bravarija je aluminijska, a unutranja stolarija je puno drvo. Kupatila su opremljena prvoklasnim sanitarijama, a u apartmanima je provedeno centralno grijanje. Sve tri zgrade posjeduju lift.

Apartmani se prostiru na površini od 57 do 110 metara kvadratnih i sadrže dnevni boravak s trpezarijom i kuhinjom, kupatilo i spavaću sobu. Osim apartmana, budući vlasnici mogu kupiti i garaže i ostave koje se nalaze u suterenu zgrade.

Cijene apartmana su 2.800 KM/m2 s PDV-om.

Za više informacija možete kontaktirati kompaniju Oki d.o.o Sarajevo na brojeve telefona +387 33 711-700 i +387 61 158-128 te na e-mail [email protected] ili pogledati na njihovoj web stranici.