|

Poziv BH Telecoma školama: Dostaviti podatke o učenicima koji nemaju omogućen pristup internetu

Poziv BH Telecoma školama: Dostaviti podatke o učenicima koji nemaju omogućen pristup internetu
2.677
E. Sk.
22.3.2020. u 19:23
68
komentara
2,6k

dijeljenja
Poziv BH Telecoma školama: Dostaviti podatke o učenicima koji nemaju omogućen pristup internetu Foto: D. S./Klix.ba
S ciljem nesmetanog odvijanja online nastave, BH Telecom poziva predstavnike osnovnih i srednjih škola da dostave podatke o učenicima koji trenutno nemaju omogućen pristup internetu.
Ovaj poziv upućen je kako bi BH Telecom u skladu sa svojim tehničkim mogućnostima i mrežnim kapacitetima omogućio pristup online nastavi što većem broju učenika.

Podaci koji trebaju biti dostavljeni BH Telecomu su naziv i adresa škole, broj telefona škole i e-mail adresa škole za kontakt te spisak imena i prezimena učenika koji nemaju internet, njihove adrese stanovanja i telefoni učenika/roditelja za kontakt.

Osim toga, potrebna je i e-mail adresa na koju predstavnici škola BH Telecomu dostavljaju navedene podatke, kao i eventualne upite na e-mail [email protected]

"Ovo je još jedna akcija kojom BH Telecom želi pružiti podršku školama i građanima kako bi im život u ovim okolnostima učinio lakšim. Pristup i korištenje interneta koji bude omogućen djeci kao rezultat ovog javnog poziva bit će besplatan dok traje
situacija izazvana koronavirusom. Ostanimo povezani. Sad više nego ikad", poručuju iz BH Telecoma.
Prijavi grešku


Komentari (68)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...