Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
evo pa da se javim :) rs je centralizovanija što trenutno u trenutcima krize daje rezultate, takođe ne treba zaboraviti ni lovu od telecoma koja se konstantno upumpava u razne poticaje, što se vraća kroz porez. dugoročno, tiranija koja se svremena na vrijeme javlja u rs-u, i koja je svojstvena većini srba (vazda neki milošević, dodik...) će vrlo brzo zakočiti razvoj zbog ličnih interesa pomenutih tirana, i \"viših nacionalnih interesa\", koji su opet najsvojstveniji srbima. to je razlog zašto će četiri puta manje hrvata sto puta prije ući u eu od srba, i što će vrlo brzo iskreno deokratski uređena federacija ponovo biti ekonomski gornja, kada se sredi situacija sa kantonima, koju će nas natjerati da sredimo prije svih hrvatska u saradnji sa bosanskim hrvatima, jer hrvatska najbolje štiti svoje interese u odnosima sa srbima kroz jačanje pozicije hrvata i federacije u bih. eto ga.
Ovde se nece pojaviti ni jedan onaj koji laje i poljuje po RS ... Ovaj izvjestaj bocka svakog zagrizrnog federalca... cuj srpska a da valja? hihihi Svaka cast srbende! I dalje vas ne volimo:)
Ovo je dokaz uspjesnosti RS,koja bi odvajanjem od BiH tek ekonomski napredovala ako se uzme u obzir da nas BiH kopsta godisnje najmanje 200 miliona eura.
POSTENO SVAKA CAST DA NISI NISTA RUZNO REKAO
Nema sta, kapa dole !! Bolji su i uredjeniji dio BiH. E da je i nama neko poput Dodika, moglo bi se !