Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidim opet nasladjivanje o padu ekonomije našeg susjeda. Ljudi prave 300 metara duge brodove, proizvode tramvaje, lik im pravi najbržeg elektricara na svijetu, imaju 1360km autoputeva, ima ih više od 4 miliona, turizam ce im sutra opet donositi preko 11 milijardi eura. A da cujem gdje smo mi 🤔
@Cicibann ko se nasladjuje?
U historiji 2020 bice poznata kao godina bez ekonomije, gledam iz prozora i bez ljeta.
Bez mita i korupcije bosna bi kao država propala za tri mjeseca.
Neka prodaju Pelješki
Propadaju oni koji inace zrak naplaćuju
HR IMA 1 200 000 PENZIONERA I PREKO 500 000 "BRANITELJA" + ROPAJU JE GLADNI UZP KAMENJARCII
@TorzoHalidaBeslica u bih vlada glad i neimašina još od 1947
VEC SAD RVATICEE DAJU PCKE ARAPIMA KOJI SE USIDRAJU SA JAHTOM NA PRIVATNOM JADRANU I TO ZA SITNE PARE, A ABORTUSEE RADE U SLOVENIJI - HR JE PROPALA MADJARSKA POKRAJINA
HR JE PROPALA: BRODOGRADILISTA PROPALA, POLJOPRIVREDNU ZEMLJU U SLAVONIJI KUPILI RUSI, NAFTU MADJARI, ZAGREB IZGLEDA KO PREDGRADJE INDIJE, A PRORACUN ROPAJU KAMENJARCII. MADJARSKA DO RIJEKE, AMIN!
NEKA NEKA, SAMO UDRII KRIZO PO KA.TO.LI.BANIMA
Je ti drago teroristo
za očekivati je, sve ove su zemlje i prije bile jako dužne, a u dobrom dijelu se oslanjaju na turizam.
@gooUser1589221212 Spanija i Rvatska da.. Italija i Francuska su 6. i 5. ekonomija u svijetu prema tome turizam je bitan ali mozda vrijedi 10%.. prema tome ne lupetaj.