Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zivjele vlasti i njihovi uhljebi...dole narodi...
@yeba......dodik je odbio budzet gdje se placa 30 000 budzetlija od kojih 12 000 ni ne dolazi na posao...dodik je odbio budzet gdje se za parlamentarce kupuje hrana i pice za 6 miliona..a sve bolnice u bih hranu plate 4 miliona...sve javne kuhinje u bih za hranu dobiju 1 milion....dodik je odbio budzet gdje se za parlamentarce kupuje voce za 120 000...ako je kila jabuka 1km to znaci da pojedu 120 tona jabuka...to je 30 kamiona jabuka..ali taj budzet podrzavaju bosnajci
Ko nas jebe sve ...cuti i trpi...
Bogre je*o meni nije ni pola te prosjecne plate. Imam 450km platu
@manche ...ko ti je kriv kad nisi na budzetu.....:)
@manche pa dobro korpa je za cetvero, ako si sam dovoljno ti je
Svi komentarišete a kada dođu izbori glasate za iste, onako nam je kako smo sami sebi napravili.
Kad dizete cijene svega dizite plate uhljebi jedni, vasa potrosacka korpa je sama od sebe pet milja mater vam vasu
Prosječna plaća je 500 KM a potrošačka korpa preko 2000 KM i onda se čude što raja ide vani.
glupi clanaka
U BiH jedino politicari i uhljebi imaju za potrosacku korpu, sve ostalo je puka sirotinja.
Dragi ljudi pošto vidim komentare koji nisu uhvatili poentu, radi se o potrošačkoj korpi u idealnim uslovima trošenja. Koliko bi koštao jedan normalan život po trnutnim cijenama kod nas. Niko ne kaže da se može potrošit 2.000 KM ako je plata 540 KM. Realni sektor ima platu negdje oko 5- 6 stoja, što znači da živi na 25% tog nekog našeg standarada, što opet znači da smo velika velika bijeda.
Kad svak hoce da mi je jeftino tako ispadne kad uvozis sve bio sam prvi put u zivotu kod bugojna dje sam pio samo kafu vodu i pivo sve BIH preizvod sve ok !! ode u donji vakuf i u kaficu mi donese tursku kolu??? Koja ima ukuz ko pišaga
Statistička laž. Tako npr. kažu da je demokratija, između ostalog, volja većine. A nama vode državu uhljupi sa 20% glasova, što dođe oko 50 - 60 hiljada stvarnih glasova plus oni ukradeni. Inače nas ima oko 3,5 miliona.
Eto je prava stabilna drzava
Nisam SDA ali si mozda Fadil,on kaze da treba samo ulje,mlijeko ,hljeb i osnovno a ako hoces voce i povrce i mjesecno meso neka ti posalje rodbina ako imas vani,a narod zna i narod je i kriv.
Nasi narodi su fakat za Riplya u nacinu prezivljavanja a i zaposleni u kreditima i zaduzenjima do guse,jesu nas srozali u svakom segmentu zivota,BiH od postanka nije imala goru vlast ,da ih zaboli za svoj narod ,vladari ginu sa svojim narodom ,a ovi .....nikad im dosta gadovi pokvareni .
daj mi realni sektor?koliko?to ti meni reci
ovo za kulturu odmah prekrizi
😂😂😂
@nekaDJodmaDoleCJ A Čevljanovići? Treba okrenuti janje.
Fadilaga sta kazes na ovo, a fadilaga premijercino?
Malo je to još uvijek. Osobe koje rade u državnim službama, kojih ima poprilično, podižu taj prosjek.