Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sada kada Fadil izvuče neki svoj hit, da smo stabilniji od zemalja EU.
ma Bošnjo to niš ne konta sve dok prima crkavicu ili je na budžetu ...
Pa ovo je dobro bolje da se sad desi recesija, a poslje recesije dolazi porast ponovni i naredni 10 godina ekonomija se oporavlja i sve fino bajno krasno mirni makar 10 god 😂
Rotschild Family ..procjenjena ukupna vrijednost svih nekretnina ,firmi,i novca u gotovini ?? 2 Billiona US Dolara ..12 nula rodjaci, pa sad kontajte ??
Sve oni i rade vjeruj.masoni
@Bayezid Jeff Bezos - 116.9 billion USD. Moze ih kupiti a da na osjeti. Bill Gates - 108.2 billion USD. I on ih moze kupiti a da ne primjeti da je nesto pazario.
Koja li ce drzava snositi teret recesije tako što ce izbiti rat u narednih 4 godine
ma hajde bice bolje nek je ziva glava
Odoše mi dionice, majku mu... Izgubih 300000 KM za noć. Ne mogu spavati
ako ne možeš spavati budi budan
Problem bi bio da su u usponu u jeku pandemije ... nista to nije a nakon toplijeg vremena koroma se povlaci i ekonomije ce da zaniljeze nagli porast .. sta ce se onda pisati ...
Mislio sam da crnje od 2019 ne moze ali u prva 3 mjeseca je već nadmašena
Ovo je za nas najbolje inace nema razlike sad ili kasnije
Na hajr i dobro da bude...