Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad ce ovo biti gotovo (bar po ugovoru)?
svaki ügovorii a nigdje gradnje
JA BI ZAPOSLIO SVE ZATVORASE KAO I ONE KOJI DUGUJU DRZAVI NA RACUNIMA PREKO 100 KAEMOVA,DA PROBIJAJU TRASE,TUNELE,TUCAJU KAMENCICE,KAKVA LJUDSKA PRAVA K....C PALAC,KRAMPA U RUKE I NA TRANSVERZALU,IL JE KOD NAS NA VERTIKALU VC.
dvaputa :D pisu \"uime\" zajedno! :D uime se pise odvojeno!!!
U pravu si jarane, Hrvatska bi ovo za 2 mjeseca napravila, ali za kredit od 12% drug moj. Dobro je ono puteve imati i treba nema govora, ali valja malo i o isplativosti misliti. Nemam previse pozitivnih o Federalnoj vladi, ali makar ovo uspijevaju koliko/toliko uraditi kako treba.
hrvati nikako u plus da dodju sa svojim autoputevima - konstantno im raste dug - privreda u kolapsu a njihov vlastiti narod bjezi na magistrale da izbjegne placanje cestarina - doduse konji su pametne zivotinje - za razliku od ostale zivincadi kakva zivi u BIH.
Eto mi jedini na svijetu pametni jer nemamo autoputeve. Kakve bolan magistrale, sta ti je! Treba nam autoput od sjevera do juga i tacka. Cijela evropa bi putovala preko nase drzave do mora, svi hrvati bi isli kroz nasu zemlju, kamioni iz ploča itd itd znas li ti koliko je to novca!!! moze se otplatiti pet autoputeva ne jedan! I on bi ostavio titine magistrale...eee dorate
Tako je majstore, sta ce nam mobiteli kad imamo fixne telefone koji takodje sluze besprijekorno. Uvjet za bilo kakav ozbiljniji razvoj je izgradnja autoputa. U Hr bi ovo izgradili za manje od dva mjeseca ali su zato prezaduzena zemlja koja se priblizava crvenoj zoni.
ovo je bespotrebna i besmislena investicija kada se uzmu u obzir tehnicki uslovi kao i cinjenica da je promet kroz postojecu magistralu sasvim normalan i bez ikakvih zastoja - za ovolike pare mogao se pruziti put na magistralama koje su uzasne kao npr zenica - zapadna bosna ili zenica - tuzla - al eto sta ti narode znas sta su strateski interesi - nek je autoput tu pa da imamo s cim da se ponosimo....
Ovo bi se u Hrvatskoj napravilo za 2 mjeseca. Zato treba ljude u Fed. direkciji smijeniti i pohapsiti i dekretom objaviti da se mora napraviti minimalno 50 kilometara godisnje. Dok naprave koridor nestace nafte u svijetu.
Dobra BOMBA
Napisi gdje ti je ta Drivusa i koliko je duga dionica
Akobogda do 2125 god bice gotovo
volim te bosno
Sto muslimani grade vidi ti ovo. Kad li ce nas Dodo da napravi nesta sto je obecao?