Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Recesija? Recesija nam je otkad znamo za sebe!
Ma kakvu reakciju ocekujete od BH vlasti. Po su ljudi koji pojma nemaju o ekononiji i zive na dnevno kafanskoj osnovi. Smisljaju ko ce kome valjat za sta. Pogledajte samo Zvizdica i ostale mediokritete koji imaju fond os 10 recenica i stalno ponavljaju.
nisam znao da uvozimo nuklearne reaktore
Kakvo uzrujavanje....pa neki dan smo dali 250 hiljada za turisticku trafiku....ima se moze se...ha ja
Recesija, ta opaka boljka, hara i razjeda privređavanje, Amerika već određeno vreme kuburi s budžeti, japanska se berza ljulja kao mala lađa na uzburkanom okeanu. Nemačka privreda posrće zbog ovo njihovo ujedinjenje, a bogami, gospođe i gospođo, ne cveta cveće ni u naše preduzeće. 
😂😂😂, legendarna rečenica/e.
Kako ce nasi reagovati kad jeza mnoge kockaste uhljebe u vlasti sama rijec " recesija " misaona imenica.Oni su naucili samo brinuti o sebi i svojim najblizim
kako god.. njima ce plata lijegat redovno..
Ocekujemo od vlasti da poduzmu sve mjere kako bi uspjesno pomogli njemackoj i ostatku europe da sto prije nadvladaju ovu kriznu situaciju.
Koja recesija nema ulice u njemackoj da nema kran u njoj njemacka je najvece gradiliste na svijetu bio vidio
trenutni "housing bubble" u njem. koji je nastao od jis trenutnih kamata od 1% na kredite ce prouzrokovati zestoku krizu u evropi. ta politika je prouzrokovala zestoku inflaciju proteklih godina dok plate nisu rasle skoro nikako. recesija se ocekuje vec duze vremena a krajem 2018 su se ocrtale prve naznake..
Znamo sta je recesija donijela 2007-2008 godine ali odraz na konkretne prilike u platezno-kupovne moci se nece odraziti na brojne kategorije stanovnistva.Na udaru bi mogla biti srednja preduzimacka preduzeca ali ne nuzno ako imaju strategiju tj.bek-ap plan izvoza dalje od svog nosa
Obim trgovinske razmjene je 2018. godine prvi put premašio 4 milijarde KM. Preciznije, u Njemačku je izvezena roba u vrijednosti 1,75 milijardi KM, a uvezena u vrijednosti od 1,84 milijarde KM.
Izvinite, ako je izvoz bio 1,75 milijardi KM a uvoz 1,84 milijarde KM (1,75+1,84=3,59) kako je trgovisnki obim "prvi put premašio 4 milijarde KM" ? Mislim, računate nešto na crno ili šta?
Sve je to namjestaljka.
Zanemarite sve to, velika je činjenica da je na balkanu rupa bez dna, prestanite da lažete ljude, a političari nek budu u parlamentu nani svojoj. Za 10 godina neće nikog biti na ovim prostorima, pa pišite sebi kazne i poreze, kradite, jeb*ite mater svoju, narod ode za boljim životom, čekajuci na vas svi su oboljeli i napatili se, od vlastitog rada imaju bolesti kostiju i krivu kičmu, majmuni glupi.
naci ce uvijek boosnjok da radi dzaba njemacka je odavno u pisanju austrija,engleska,holandija za njemacku su Amerika