Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svuko je Mile i njih..glupi narod,
Pa SDA je nama svukao sve. I gace nam skinuo i qara nas vec 20 godina.
Uskoro će i RŠ u stečaj.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije to nista, nek je nama Mile ziv, nek njegov sin ima 47 firmi i obrce milione, nek nas on brani od visokih predstavnika a mi cemo slamu jesti.
Bas me čudi da kod.srba nešto propadne haha, naselja i kuće im izgledaju kao od prije 80 godina bokte haha
IMAO JE SDA,SVOJU POS.STEDIONICU,RAZJEBASE JE KO BEBA ZVEČKU
Jos jedna firma, kuca, zgradurina i nekretnina u vlasnistvu porodice Dodik i prointera koji dnevno uzima 100000 km samo iz njihovog budzeta, a evo ih rade i u Federaciji i tu im glupani dodjeljuju poslove
Valja financirat Laktasenku nekretnine, nisu dovoljno ljudi uplacivali
Ma nije moguće. Poštanska štedionica? Ma jok
Ovakvim načinom i odnosom političara iz RS će u stečaj dovesti cjeli entitet. Enormno zaduženje bez plana vraćanja neminovno će ispuniti želju onim koji je nevole, a njih je bar dva miliona.
Vodite i mileta
Ma ne može vam niko ništa .......😂😂😂😂😂😂😂😂
Dosle vakcine , Covic nije dobio treci intet , Dodik dobio brnji.u nemoze vise da laj. Incko ga smirio , na vrijeme se dobijaju penzije i invalidnine BRAVO SDA na celu sa Izetbegovicem BRAVO
Imal kod nas išta da nije propalo.A u pm više.Sve vodeće ljude pred zid.
ne vjerujem,dodik i cvrljanovic kazu da su stabilni
RS je već u stečaju sva - samo što oni to još ne znaju. Jer, istina je samo ono što im kaže DoDick.
Pocelo je niz brdo.Fina vijest jer neprijatelj tone.
Predvidjam jos stecaja i bijeg Mileta ronhila u Rusiju i ondam u niko nece nista moci. Pod hitno donjeti zakon o dvojnom drzavljanstvu, tj ukidanju za odredjene javne funkcije.
Toliko su ustedili da su na kraju propali hahaa