PROMO
14

Postani programer u 2021. uz obuku koja nudi izvanredne uslove plaćanja, stipendije i besplatan prvi mjesec

Da li ste spremni da se besplatno okušate u programiranju i otkrijete da li vam je karijera u najperspektivnijoj industriji zapisana u kodu? Ukoliko jeste, zanimat će vas i koji je najbolji put do sticanja najplaćenijih vještina današnjice. Paragon full stack program vam pruža najbolji odgovor i priliku za početak uspješne IT karijere.

Do najtraženijeg zanimanja današnjice za 9 mjeseci

Paragon full stack je novi program utemeljen na inovativnom konceptu usvajanja znanja, prethodno uspješno primijenjenom u Francuskoj, Holandiji i Americi. U Bosnu i Hercegovinu dolazi pod potkroviteljstvom kompanije Mistral.

Ovaj savremeni online program napravljen je od strane veoma iskusnih programera. U njegov razvoj je uloženo preko 6000 sati, a početniku je, uz pratnju stručnih mentora, potrebno 9 mjeseci da ga kompletira i postane full stack web programer.

Full Stack je pojam koji označava poznavanje cijelog spektra tehnologija potrebnih za razvijanje kompletne web aplikacije. Ovo je najtraženiji profil programera kojem su zagarantovani brzo zaposlenje i karijerni napredak, uz mogućnost rasta plate i preko 50% nakon samo 6 mjeseci.

Najsavremeniji IT program u regiji nudi prvi mjesec - besplatno!

Programiranje nije za svakoga, ali u posljednje vrijeme iskazan je povećan interes šire publike za ovo zanimanje uz pitanja da li imaju šta je potrebno da postanu programeri? Da li imaju kapacitet za uspješnu IT karijeru? I šta tačno ova profitabilna profesija budućnosti podrazumijeva?

Prvi mjesec Paragon full stack programa pruža jedinstvenu priliku da dobijete odgovore na sva ova pitanja iz udobnosti svoga doma, - potpuno besplatno! U ovoj fazi, koju kreatori programa simbolično zovu Arena, svi polaznici koji se uspješno registruju imat će priliku postepeno ući u svijet programiranja kroz 4 sedmice praktičnih zadataka.

Samo polaznici koji uspješno završe Arenu dobiti će mogućnost upisa na Paragon full stack program.

Registracije za Arenu su otvorene do 15. februara. Pridružite se stotinama registrovanih kandidata popunjavanjem registracijske forme na zvaničnoj stranici programa: www.paragon.ba.

Paragon stipendije, beskamatni krediti i odgođeno plaćanje

Zajedno sa partnerima, kompanija Mistral je obezbijedila stipendije koje pokrivaju 20%, 30% i čak 50% iznosa programa u zavisnosti od ostvarenih rezultata i plasmana nakon besplatnog mjeseca Arena.

Pored stipendija, polaznici koji se odluče iz temelja unaprijediti profesionalni život i upisati Paragon full stack program, polažu pravo na posebne uslove za plaćanje omogućene u saradnji sa Vakufskom bankom.

Krediti do pune visine cijene programa sa rokom otplate do 36 mjeseci uključivat će i opciju grejs perioda (odgođenog plaćanja) do 12 mjeseci – i to bez ikakve kamate i naknada!

Vakufska banka je prepoznala Paragon full stack program kao značajan doprinos unapređenju znanja i razvoju kompetencija mladih ljudi u BiH.

Prvo Paragon online druženje - svi su pozvani!

Dođite na premijerno Paragon online druženje na kojem će kreatori i mentori programa uživo podijeliti sve detalje o programu i približiti vas IT svijetu!

Datum i vrijeme održavanja online druženja: 28. januar u 17:00 sati.

Sve što je potrebno da bi se pridružili online druženju je da se prijavite putem ove forme.

Sva pitanja vezana za program na koje bi voljeli dobiti odgovor možete postaviti u samoj registracijskoj formi za prisustvo online druženju, ili na samom događaju.

Ovaj program je podržan od Bit Alijanse, kao i Vlade Švicarske kroz aktivnosti projekta MarketMakers (kojeg provodi konzorcij Helvetas i Kolektiv d.o.o.).