Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi smo u krizi od kako je SDA na vlasti
@emir0303 1991
Prodajte respiratore
Ne mozemo bez fadila, gubitak je nastao jer je doticni bio u izolaci, to je jedini razlog. 😂😂😂😂
Jada mu, izgleda da neće biti dovoljno novca ni da se isplate plaće u javnom sektoru. Pod hitno dići poreze realnom sektoru!
Hvala SDA 😂😂😂😂😂
Znači, počo je pad
Bravo za SDA kad je dopustio covicu jarcu i do-dicku jarlaukavac da blokiraju dijasporu i strance da uđu u BIH cijelo ljeto. TOP STE SVA TROICA
Nema veze, hranit cemo se mi pricama ko je bio u ratu a ko dezertirao, predizbornim utopijama i pljeskanjem onima sto su uradili NISTA i tako ce biti sve dok budzetlije ne ostanu bez plata, tj. kada privatni sektor skroz crkne, mladi nastave ici i MMF zavrne pipu.
Shvatate li sada sta ste uradili privatnom sektoru? Ovi na budzetu, shvatate li sada ko vam zaradjuje platu? Shvatate li sada razliku javnog i privatnog sektora?
@bitcekakobude ne shvataju i puno ih i ne zanima
U 2019oj se pokralo oko 32,6 posto u odnosu na 2020u tako da se to sve nekako poravna hahhaaa. Čudi me da se lopovi nisu javno oglasili o tome. hah haha Čudno!
Nismo svjesni značaja dijaspore i turista, posebno arapskih. Glupani, pljujte i dalje po Arapima.
Zato su prihodi stranke veći za 200 % u odnosu na isti period 2019.-te.
Zabranili dijaspori dolazak. zabranili turistima. migranti slobodno se krecu bosnom,sad kukajte!
Samo Vučićeva Srbija u plusu😂😂😂
Dublje i dublje srljamo dole.
Nisu manji SDa pokrala.
kad ste plate, topli obrok i karte isplačivali za mjesece kad se nije radilo ili se skračeno radilo o tome niste pričali niti pomislili, pa ne može cijela plata a radiš od kuće ili nikako