Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolje je u bhtelecomu, to je naš google :D
...stručna sprema, diplomirani sda-ovac :)
Kompletna bošnjačka familija tamo se uhljebi... A, meni ne daju iako mi sve tri žene do sada bile Bošnjakinje... Zašto?
Čuj zašto? Pa zato sto su BIVŠI UPOSLENICI :-)
ma sve stima dok dobre gudre ima
najnovije air max limited edition stigle su u bih narucite ih ovdje http://adf.ly/YoiBt
zato jer su dobili otkaz :D
Poznajem dosta osoba koje rade za Google. Vecina kaze da im se svidja, ali dosta minusa upoda u oci. Npr. uglavnom rade po 10+ sati dnevno, imaju dezure (za slucaj da dodje greske sa sistemom) itd. Ovi ljudi imaju doktorat, i mogu zamisliti da su neki frustrirani poprilicno inzinjerskim poslom.
Njima smeta to što ne rade puno, i što se moraju zabavljati na poslu. Hahaha
"Radio sam za Google tri godine i zaista je bilo teško donijeti odluku da odem iz te kompanije. No, prevagnulo je to što sam shvatio da ja kao pojedinac ne mogu imati apsolutno nikakav utjecaj na biznis. Google je jedna nevjerovatna i ogromna mašina. Ukoliko niste iznimno talentovani, inžinjer koji je u stanju da kreira nešto novo, nema šanse da se istaknete" hahahaah pa kako si samo glup sta si mislio ima ih i koji se dokazu!
krivom kur.cu svaka dlaka smeta!
Ništa nije crno-bijelo, postoji i 50 nijansi sive
*siva
U jednoj 'kocki' ponekad su smještena tri-četiri radnika, a uz sve te prostorije za igranje igara, razgovaranje, gledanje TV-a i ostalo uistinu je teško pronaći mirno i privatno mjesto za razmišljanje" Pa ko seto igra na poslu!? Odradi i idi kući, jedi, jebbi,spavaj
Nigdje nije bajno. Razumijem razocaranost, ali nek dodju kod nas kopat kanale na +35 i -15, bez potrebne opreme, za minimalac koji kasni, pa ce vidjet sta je los posao.
Koliko sam shvatio u textu ne pominju se lose plate nego nemogucnost za dokazivanjem :)
i potpišu vijest klix.ba http://www.businessinsider.com/google-employees-confess-the-worst-things-about-working-at-google-2013-11
bas vala, sa ove stranice sam jutros citao....
Pa šta drugo rade nadju vjest, prevetu preko google.transate malo isprave objave i eto ga :P
Opet se Reddit citao.
''...uposlenici su savjetovali da sve traže napismeno...'' OVO je pravi SAVJET...i za bosanskohercegovačko tržište rada.
Davno sam ja na ovo ukazivao... nije ba zlato sve sto sja...