Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
otvarajte vrtice, nema slobodnih mjesta u ovim. mi koji radimo kod privatnika ne mozemo priustiti privatne vrtice
Koliko sam shvatio jedina razlika je što ovih 100 što već duže vrijeme rade sada će moći izvaditi kreditnu karticu i kupovati na rate...
Želite li naći jednu ženu za jednu noć? Dobro došli u >>>>> www.XXdate.club .................................................................................................................................................................. Ne slaže se s djevojkama? Da, svi ljudi vole velike stvari i duge akcije. Pokušajte > > > www.XXmacho.Com
Drago mi je, nadam se da ce se izboriti i za ostale koji ne rade u drzavnim ustanovama! Radila sam u skoli u ZDK 14 godina na odredjeno, svaki put kad sam bila trudna odbijena sam na konkursu. Sad bar imaju nekakvi kriteriji pa i ovakva mogucnost, ali sve pogodnosti su i dalje samo za drzavne ustanove!
Pa ko od tih trenutno zaposlenih prodje na konkursu🤣🤣🤣
Bravo za novu VLADU KS. Konkretne stvari rade korisne za drustvo a ne ko SDA propagandom pravila mahalu od SARAJEVA a ovamo kroz tendere ibpoiticka zaposljavala gulila budzet.
Počela su uhljebljena svojih. Pratite koga će zaposliti .
Da li to ima veze sto je ovo ministarstvo pripalo NiP. Naravno dosta ljidi koji citaju ovu vijest nisu umno sposobni da povezu takve stvari
E to je stranacko zaposljavanje kadrova Naroda i pravde...koliko je dobar Konakovic i njegovi saradnici po jednom zaposlenom
@majkinsin imas li kakav dokaz za te price ?
Super rade, samo sto imaju nerenoviranih zgrada pa kubure sa prostorom! SDA je zgrade vrticadala ambasadama! Trebalo bi uvesti upisna podrucja kao za skole, kako bi se djeca rasporedila ravnomjernije po gradu..
Forto sram te bilo 😂
nikad manje djece a vise vrtica...
Nije baš tako. Pitaj one koji imaju malu djecu koliko se čeka za vrtić, ne govorim za privatne jer ne mogu svi to priuštiti.
privatni vrtićiči na aparatima
100 novih zlostavljaca....samo privatni vrtici, "Djeca Sarajeva" su katastrofa...
Ne pričaj gluposti.
ti nemaš pojma
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pazite malo koga zaposljavajte, ne da tamo teta bude na telefonu a mali viljusku gura u uticnicu
U mom vrtiću ko dobije tetu na telefon dok je sa djecom ja mu dam milion. Striktno se toga pridržavaju i paze da imaju kontrolu. Možda ima izuzetak negdje ali koliko čujem od drugih roditelja zadovoljni su.