Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas se svi putevi slabo odrzavaju, pa tako i ovaj ka oporavku.
Dok ne preuzmu SDPove autoceste. Onda u roku par mjeseci nikne put koji napravi Euroasfalt. Tri puta skuplje nego inače, sa usputnim izbacivanjem par tunela koji su nepotrebni. To je naravno već sve ukalkulisano u tender, tako da Euroasfalt da najnižu ponudu, jer zna da će mu SDP dopustiti da "izmisli" pametnije rješenje koje uvijek uključuje izgradnju manjeg broja objekata i smanjenje već jadno isprojektovane debljine asfalta koje se podrazumjeva. Lopvi sa stilom.
Ramazan Šerif Mubarek Olsun
Prije ce biti na "Highway to Hell"
Kod nas ovaj put inače vodi u provaliju .
...jošđ jedna tura ublehaša...oni će gladnima "ukazivat" na opasnost od nezaposlenosti...
Nije ba to. Ovo su ankete turista pokazale da Sarajevo kao glavni grad nema dovoljno naucno-fantasticnih sadrzaja i konvencija, pa ovim putem hoce to da nadoknade. "Također će biti organizirani forumi zapošljavanja mladih, sistema zapošljavanja i finansiranja zapošljavanja u okviru kojih će se kroz konkretne primjere i projekte ukazati na moguće pravce rješavanja problema nezaposlenosti u BiH i regionu." Vidis? Cista naucna fantastika. "Rješavanja problema nezaposlenosti" ne samo u BiH nego i u regionu. Samo ne rekose treba li ponijeti svoju Star Trek uniformu ili ce se moci tamo uzet.
Glupljeg i bezobraznijeg naziva za konferenciju u životu nisam pročitao.
Hoće li "Konferencija o rastu zaposlenosti – na putu ka oporavku" donijeti kakve koristi i radnih mjesta ili će se zlaja samo našopat' za švedskim stolom?
A sto se ti ne ukljucis u politiku, ne osnujes stranku pa nesto promjenes u drzavi?
..sarajlija...sučim i sukim da pravi stranku...imaš 5% svijeta koji koristi mozak, i 95% levata koji gutaju kako im dobaciš...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)