Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da nema,zato sto ti kupuju ce ostati u BIH i vas lijeciti,i ministri ce vam postati.Dok oni koji su otisli,godinama trazili posao,a isli legalno 4 godine u skolu..I nisu dobili i otisli za Njemacku.Ovi sto kupuju znaju da samo u BIH mogu uspjeti.
pa normalno, ovi sa lažnim diplomama sjede u parlamentu i vode državu
Naravno, zato sto se vecinom radi o izuzetno vrijednim ljudima koji su pobjegli od gladi i nepravde... i prihvataju se svakog posla i daju sve od sebe da ga odrade najbolje sto mogu. A Svabo cijeni radnika. Za razliku od domacih izrabljivaca i podobnih a totalno neaposobnih kadrova.
Sve diplome za perace svabskih ostarjelih supaka sve ispravne sve orginal. Svabe to i me zanima osim rintanja
Hahahha, boli svabi za bosanske diplome, zabrnuve svi rukave i rontati do iznemglosti za 1200€, i sta ga briga za diplomu. Al i to je bolje nego ovdje robovat za nista!
haha mora daje original papir koristen öa tesko provaliti
Najtrazeniji haha
Zato je smrtnost u Njemačkim bolnicama povećana za nekoliko puta kad Us naši "obrazovani", došli gore.
Bulevar@ U Srbiji najviše ima lažnih diploma! Predsjednik prije Vučića - Tomislav Nikolić je imao lažnu diplomu! Balkan je care moj isti ili 90% sličan mentalni sklop ljudi i možeš pričat šta hoćeš - al mi smo svi isti ( JUGOSLOVENI ) !!!!!!!!!!!!
Lazne diplome imaju samo nasi politicari.
Ovaj @Bulevar*.* je toliko frustriran i bolestan da nikada ne spava, nego čeka novi članak da izlije svoju žuč! Taj na ne umre - bi crko !!!
@petarpetrovic Ne treba obracati paznju na đikana.I onako samo valja gluposti.Gori je onaj ko se nalozi pa se nervira na debilnosti koje prosipa.Lik nas zove fekalistanci a dvije trecine Beograda nema kanalizaciju.Znaci o drugim gradovima da i ne pricam.Da je ikad bio u Bg znao bi o cemu pisem.Prosle godine sam negdje ljetos bio jer sam imao šemu za plođenje - grad je smrdio ko septicka
NARAVNO da su nišu "lažne" - tu su svi potrebni pečati i potpisi, fakulteti su registrovani i sve je "legalno"... to što su se diplome sticale u roku od 15 dana i što iza svega stoji INSTITUCIONALNA mafija drugi je padež
grohotom se smijem
koliko samo frke oko diploma I te stalne price o laznim , totalno NEPOTREBNA PRICA ZA NJEMACKU pa sta vi mislite zar je SVABO BUDALA da prvo radnika ne provjeri to jest da ga ne testira , pa onda probni rad pa pranje guzica I tuta pa tek onda u med. osoblje , pa nije to tako kupi diplomu pa idi u njemacku , jednostavno moras znati raditi MORAS ZNATI POSAO I biti spreman na prekovremene I nocne , a drugo je restoran pranje sudja i spremanje i fizika to moze svako
Pa nisu lažne. Samo su kupljene, bez dana pohađanja nastave. Kupljene su ovih dana a datirane kao da ih je "učenik" redovno stekao. Nikada nije ni bio problem jesu li one lažne ili ne, nego kako se do njih dolazi.
Ovo sto ima prave otisi su da stvarno rade u svojoj struci( djelomicno) ove kupovne su samo da se papci i livadici koji su dosli na pozicije poslje rata reko zemo samo zavrsi sta bilo sa ostanes na poziciji direktora sefa zamjenika .... da mozes hebavat mene sto sam zavrsio regularno skolu i fax... bjezat iz Bosne i Hercegovine sto prije to bolje i lakse