Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok ima MMF-a .... ima i plata i svega ... Kad MMF odbije da nas isplati ... Kolaps u 3 sekunde!
Nece "oni" praviti sistem da valja meni nego da valja njima, ti kad budeš pravio sistem onda ceš ga jedino moći napraviti da valja tebi. Nisu "oni " pali sa neba od boga da nama zavedu red i pravdu nego su došli iz nekih rupa da bi nam uzeli sve što imamp.
toliko o drzavi za covjeka...ublehasi
Samo nek ne puca ...
MA lažu! JA u ponedjeljak dobijo poso
Trebaju nam radikalne promjene vođenja države, novi o0brazac razmišljanja i ponašanja političara. Sve se stranke, pa i ove novoosnovane, ponašaju kao stranke budžetskih korisnika i hvale se ili , ako su u opozicijii, obećavaju redovne i neizmijenjene plate budžetskim korisnicima. Dosada je to bila forumula za uspjeh na izborima, ali presušilo.... Taj sistem će morati pasti jer nas je procentualno sve manje "korumpiranih" budžetskim platama što je i realnost privrede u kapatilizmu. Istina još uvijek budžetski korisnici i njihvoe porodice su najjača intersna skupina u BiH, ali i ovi koji nisu na državnoj sisi lagano progledavaju.
Ja mislim da su za sve krivi dijasporci tj. Izdajnici kako to nas narod voli da kaze.
Zato je ponedjeljkom puna ferhadija svi zjale fataju i kafenisu po "5 sati"
Kako i da bude zaposelenih kad se ovdje samo grade trzni centri i hoteli!
pa naravno opet glasati za iste na iducim izborima... ima da svi NE radimo
nisam mislio za stranku, vec pojedince u partijama ..... ev npr. u mom mjestu stranka SDA ... prolaze isti ljudi zato sto su numerisani od 1-7 uvjek isti ... a 10000 puta momci ,zadnji na listi su bolji, moralniji pametniji kvalitetniji znanjem itddd.....
Barem nešto u ovoj državi napreduje.
A medju tim nezaposlenima fakultetski obrazovanih, magistara, cak doktora nauka... pa ti sad uci skolu u Bosni.
Jedino što ti je ostalo u Bosni ako imaš mogućnost je da učiš školu.
pa samo se to i povećava u ovoj jadnoj državi
ma sta kazete???
Vidim vlast se pravo zabrinula zbog ovog clanka...
OVI NA VLASTI IMAJU DOVOLJNO ZA PRAUNUČAD.. A OSTALI NEKA UMRU ODMAH ŠTO SE NJIH TIČE!
Hvala ti majko sto si me u Bosni rodila,sto si sa babom ljubav rodila,hvala ti Zijada