Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko Austrija ima stanovnika? 11M (lupam) - nije bitno. Mala drzava koja je mnogo vise uradila za ovu zemlju od 'bratske' Turske, koja 3 puta vise ulaze u Srbiji. Da smo Bog'do jos pod Austrijom - gdje su god Turci bili, tu je bijeda: mi, Makedonci, Bugari, Srbi, Albanci - Hrvatska i Slovenija bili pod Austrijom i ITalijom i vidi se razlika
@fantom slobode U Vrhpolju Kod Sanskog Mosta ima Firma za ulazne kapije i sve sto je od Aluminium saplastikom oblozeno ja sam kupio ogradu za dvoriste i ulaznu kliznu kapije Pulver beschichtet Nas covijek otvorio sa austrijskom firmom rade u dvije smijene i sve se izvozi za Austria po jebenim rupavim putevima BIH.
@fantom slobode u rajlovcu firma rade sa plastikom neke cijevi prave( neko cudno ime), pored njih imas firmu sa 30+cnc masina bruse u 3 smjene(samo oni zaposljavaju 150radnika ne trgovaca), u krugu pretisa imas dvije firme obrada zeljeza, tmr dio austriski 200+ radnika, IT sektor 3 firme u bosmalu, u krugu zeljezare Zenica firma austrijanic 20% sto napravi zeljezara oni otkupe, cementara kakanj,., a sta je tursko
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
MOJA AMIDZINICA RADI U DM IMA 900 MARAKA PLATU KAZE DOBRO JOJ
@TRAMALERO1 Da vlasnik DM bas ovih danach zavrsio u zatvoru.
@hazbinatorrr ocito nisi nikada bio, djevojke vsu u dugim mantilima... kopji si ti primitivac
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Austrija je više uradila za nacionalni identitet Bošnjaka i Bosanaca nego Turska. Turska je uspostavila pravoslavnu crkvu u BIH. Pravoslavna crkva u Bosni i Hercegovini je bila pod direktnom nadležnošću Carigradske patrijaršije. Britanski historičar Noel Malcolm smatra da je Pravoslavna crkva jedva bila nazočna na teritoriju srednjovjekovne Bosne prije dolaska Turaka. Benjamin Kalaj zalagao se za stvaranje nove, bošnjačke nacije nasuprot već postojeće srpske i hrvatske na tlu BIH
STO SE TICE ULAGANJA, AKO NIJE U BANKARSKI, ENERGETSKI, DRVNI I TELEKOM SEKTOR, OK BY ME, SAMO AUSTRIJA TREBA U IME AUSTROUGARSKE DA SE IZVINE BIH ZATO STO SU DEKRETOM UKINULI BOSANSKI JEZIK 1908 GODINE I TO NA NAGOVOR POSRBLJENIH I POHRVACENIH!
A STO SE TICE TURAKA, ONI SU UVIJEK SE VISE REKLAMIRALI NEGO SU VALJALI BIH. PREMA TOME TURSKA NIJE NIKAKVO MJERILO. JA BIH VOLIO VISE ULAGANJA IZ NJEMACKE, SVICARSKE I AUSTRIJE, KAO I SKANDINAVIJE!
Nisu oni nista pametniji... ustvari jesu!! Jer ovde cim se nekom ukaze prilika za posao, on ga uprska nakon mjesec jer zeli da zajebe gazdu i da na brzinu uzme pare pa sta god da se desi, bitno je u trenutku imati, zato oni nas gledaju kao prevarante i neradnike
Samo radimo i gledajmo svoje interese. I nek nam je hairli.
da nas hoce opet okupirati ponovo :)
opet okupirati :)
Da nije bilo ludog Gavrila gdje bi nam bio kraj..
Pa plata od 300 KM za 12 sati rada sedam dana u sedmici plus prazniuci i nije plata, to je klasični robovlasnički odnos, jer su u rismkom carstvu i robovi imali bolji tretman. Naravno klix ne dozvoljava take GRUBE RIČI, nego samo REFORMSKA AGENDA na PUTU U EU, a konstitutivni Bakir, Mile i Dragan se bogate li bogate na prodaji ROBOVA i IZVOZU ISTIH U EU na evropskom putu !
Hajde molim te ne seri, eto molim te. Ne znas sta pricas. Takva situacija je u konzumima i u bingu i firmama koje drze nasi ljudi. To ce ti svako potrvrditi. Pitaj nekoga kakva je situacija u dm-u, u Würth-u, u Schachermayeru, OBI-u itd itd. dm po milioniti put najbolji poslodavac u BiH, i ja jos ne znam osobu da se pozalila na rad u dm-u; jedino mozda takve osobe koje se zale na sve, na svaki napredak, koje samo znaju da kritikuju bez ikakvih argumenata.
Prodala bi SDA tih 200 kompanija da moze za 300 miliona odma sve. Cijena nije fiksna
Smrdljivi i ljigavi Klix ne želi da objavi ništa o Turčinu koji je upao u stan starijoj ženi u Sarajevu i iživljavao se, a već par vesti o izborima u Srbiji od samog jutra! Smeće ostaje smeće!