Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Titino vrijeme za drzavni praznik radili samo Semafori i Doktori
Odavde je trebalo bježati čim je titu noga zabolila
Sramota
Isto ko moj bicši strašni gazda,na sastanku ksže joj volio bi da se uvede slobodna svaka nedelja. Inače lik radi svaki praznik i bajram a inače je u vjeri uredno.Buraz niko tebi ne brani da zaključaš radnje nedjeljom ili praznicima.Radnici nemaju slobodn dan po 2-3 sedmice i n kraju kad odeš daš otkaz napadne te još jer kao ostavljaš ga na cjedilu
Jedino u RS- u nema toga da se radi za 9 januar, vidi se država u državi.
Privatnicima uvijek malo...nemoze se naradit koliko im treba
Rad nedjeljom i praznicima treba zakonom zabraniti! Pa ljudi sju nezadovoljni, nervozni, bahati jer rade nonstop. Ne provodi se vrijeme sa porodicom ili na aktivnosti. Shopping centre prve treba zatvoriti nedjeljom! Iako sam sam poslodavac nije ok!
TO JE TAJ PATRIOTIZAM !!! S A M O P A R E !!!
Aman, da se desi da svi zatvore i da niko ne radi i nista da ne radi za praznik, ovdje bi kukalo sto nece niko da ne radi, i to odmah ujutro cim ne bi mogli cigare kupit jer ne radi trafika a nervni slom bi nastupio kad poslije toga ne bi mogli popit kafu u kaficu.
JEB_O OVAKVU INSPEKCIJU I DRZAVNE ORGANE !!!! Svi u gradu rade PEN-y / KONZUM/ MERKATOR/ SCC i ostali ....Nije to pitanje radnika vec nacionalno pitanje.....AKO NISTA ONO MALO PRODAJNIH CENTARA KOJI NE RADE STE MOGLI NA NEKI NACIN NAGRADITI a ove ostale supke prozivati !!
Dan drzavnosti i busanje u prsa s BiH, a jedini sto postuju su HNŽ s vecinski hrvatskim stanovnistvom. Ali nitko ne voli BiH osim muslimana samo kad treba kriminal podrzat i lopovasku SDA😂
Naravno, nije SDA dala neradni dan
citam komentare i ko vama kaze da ista osoba radi danas ko sto je juce radila i ko sto ce sutra radit ? kafici imaju po 6 konobara svaki radi 4-5 dana sedmicno ukupno u cemu je problem ?
Toliko o sarajevskom patriotizmu
Sve dok ima ovih sto govore nema veze plati mi ja cu radit, nista mu nije sveto nema ni petka ni sveca sto se kaze,nema nama napretka...
Eto trgovackih lanaca donosno robovalsnika.