Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Problem je nas lopovski mentalitet. Kada se bolovanje uzima nezakonito da se na primjer sredi zimnica, spoje slobodni dani, sredi basta pred sezonu, ode na svakojake utakmice, koncerte i putovanja povjerenje je naravno nula. Ruzna je situacija kada se neprestano pretpostavlja da je na obije strane stola lopov.
Da...........
Kakva prehlada, pa kod nasih privatnika ljudi se boje ukloniti kamenac iz bubrega zbog moguceg otkaza.
TReba ici i kad umres. Kako ce gazda bez tebe.
Ako bog da zdravlja odoh na bolovanje
nije bitno sta kazu doktori bitno je sta kaze bh kapitlista.. nigdje gorih firmi nego u bosni.. jer sam imo priliki radit I za inostrane kompanije pa mogu uporedit al najgore je kod bosnje radit... ako nema posla u firmi de mi idi iscjepaj drva operi kola de unesite namjestaj... nemoj mi se samo tu nako vrtit vidis da I nema posla..
Jarane kad bih mogao da izbjegnem širenje bolesti koja me muči, ja bih rado to i uradio, ali ne možeš ti to šefu objasniti.
Treba prestati sve aktivnosti uključujući jedenje jedno mjesec dana. Onda nam nestanu sve bolesti. Onda ako su vas izbacili sa posla ili škole, vaki jaki i zdravi, lahko se snaći. Hrana, a ne bakterije i virusi, su uzrok svih bolesti. Kad ne jedete nemoguće je biti bolestan. Kad jedete nemoguće je bit zdrav. Eh sad naravno nađite neku sredinu, npr samo jedite minimalno i zdravo.
@HoraZvaniLudi Haman si se prejeo...
aufšte(h)en und arbajten šajz egal