Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko je ovaj gologuzi propalitet morao platiti Klixu da na današnji dan visi na naslovnici??? I zar ste morali otći tako daleko da joj kao jedini kvalitet navedete srodstvo sa Spahićem? "Nadine je napravila respektabilnu karijeru u svijetu mode, prošetala je mnogim pistama, snimila brojne editorijale". Koje ""brojne""??? Hoćemo imena! Nije ona nigdje bila...Samo vam je platila 200 km da nas lažete
Druže, nek ulovi milionera, ali nek se stvari nazivaju pravim imenima, a ne okolišati misica, manekenka, umjetnica...
...izvini, a đe si vidio golo dupe?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
jebu se nase cure po kruzerima ko stuke
to je tačno
Pa hvala bogu da vole crnce, kada mrgo izvadi prangiju i ja bi se nasadio :D hahahahahahah
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jos jedan vid organizovane prostitucije, gdje nase djevojke rade sve ono sto inace ovdje ne bi sa tzv. gospodom, a ako neces fino te bace u more, pa ti sad vidi.
onlinerad.webs.com onlinerad.webs.com Zanima li te rad na 1 web sajtu na kom mozes zaraditi 100-200 dolara mjesecno (2-3 sata rada na dan)? Radi se o sajtu koji se bavi klikanjem na reklame i radom na mini taskovima koji su na engleskom(trebalo bi solidno da znas engleski sajt ne trazi nikakva ulaganja ).Napravite stabilan izvor prihoda radom od kuce.sajt mozete pogledati cisto informativno,osobe stvarno zainteresovane mogu dobiti i besplatnu obuku za rad na 7 sajtova onlinerad.webs.com
Pa ovo izadje oko 3 doloresa satnica, to zaradi moler ovde u Bosni... e sad jedino ako su "baksisi" dobri? Cekaj onda ako su zene maserke sta onda amuski rade? Mozda krece?
Naloze se na slike koje postavljaju hamali sa brodova u nekim maldivima ili bora bora plazama, a pojma nemaju da se tamo traze radnici a ne nasa lijena stoka koja hoce hljeba preko pogace. Dadne on tebi 800 dolara ali radis po 15 sati. A price zvog kojih svi sanjaju brod je " ma brate ja odem dole 4 metra, uzmem po 3 milje dolara, sve mi placeno, sve puno kurava.. Ma ljepota". Sretno na kruzerima luzeri.
JA NISAM NIKAD BILA NA KRUZERU
sve veci interes mladih a i starih je da se odjebe iz ove fasisticke tvorevine
Šta bi bošnjo radio na kruzeru? Nautika ? Nemoguće. Strojarstvo? Teško. Logistika? Slabo računa. Kuharstvo? Jok. Da konobari? Malo vjerojatno. Mogao bi možda biti pomoćni radnik (čistač) ili pomoćni mehaničar uz tešku muku.
Doktore, pa nismo te prepoznali intelektualac .... pa ne može svakog zapasti da jede govana poput tebe fašisto smetljarski .... i to sve za nekoliko stoja ...
bijedna plata za toliko rintanje. cuj za 12 sati rada 1000$. nista manje ne bi zaradili ni u bih za 12 sati.
leli je matematika malo slabija strana ... smještaj i hrana besplatni ... i ostale beneficije ... kao mi ne znamo kolika su primanja u BIH ajde stipu šuplju ...
matematika mi nije jaca strana to si upravu. smjestaj i hrana jesu besplatni, ali odreci se normalnog zivota, porodice za bijednih 1000$ mjesecno kako bi kofol nesto 'obezbjedili'?? sta ces obezbjedit? i da radis godinu dana na ovom djavolu ne mozes ni stalu kupiti.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
izlijev bosansko hercgovacki mozgova svi na brodove cistit peglat i pusit ...mislim bolja opcija od dihada u iraku i siriji :)
bio sam ja na brodu 1914 nije lose babe mi
12-14h dnevno raditi? Zeznuto do bola al de
Eto bolje je sjediti kod kuce i kukati!
Sad bas odem na Google da nadjem nesto o toj agenciji i nema ni traga od te vase iz Slovenije. To mi bas i ne ulijeva povjerenje. :)
1000 dolara ili 1430 KM. Da je neka plata za ovakav posao, i nije bas, ali s obzirom da je ovdje tesko naci ikakav posao, nije losa stvar.
djavlu vazda malo... :P
Pa realno. Ides na neki brod, radis robovske poslove i mjesecima se ne vracas kuci za 1400 KM mjesecno.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tko je god otisao na brod zaradio je koji dinar a tko se u bosni zaposlio ledja su mu slomili nema marke u djepu i sada kada dodje kod doktora ovaj ga nogom nabije jer nema da mu koju u djep da nabaci pa vi vidite gdje je bolje da se radi...usput j.... Te zdravstveno i staz kao da ima ovdje vajde od toga