Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako nekog me prime zalite se konakovicevom antikorupcijskom timu. Oni vas upute nazad u istu instituciju koja te je odbila
Pa kako ako med radnici ne mogu da zavrse staz je je KCUS zatvoren?
Plata je 500 600 km sufinansiranje na godinu dana Jos gdje te bace Vecina med tehnicara ce otic u izolatorij Sretno ipak i pokazite papcima kako se radi kad vec vecina nece
A kad tu istu službu za zaspošljavanje nazoveš da pitaš kako je moguće da je po svim parametrima lošiji kandidat od tebe dobio posao, oni hladno kažu: kandidate je birao šef doma zdravlja, ima pravo, to je njegova firma. Zna li neko kome prijaviti ovakve stvari?
@Cydonia bravo, imas kome. Konakovicev antikorupcijski tim. I uspjeh ti je zagarantovan tj. Vise srece u sljedecem kolu, izvlacenje sretnog i poznatog dobitnika. Ja sam to uradio nakon sto mi radiolog Klimenta koji je napravii test, isti ocjenio i pred ocima komisije neprofesionalno ponasao Jedan covjek im rjesava sve. A cojk pred penziju, skroz neprofesionalan, jos nije skonto da smo kolege koji radimo medicinski posao. , samo sto mu se svi uvlace u anus jer je za njih on "neko".