Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neznam gdje ce naci te radnike,ko misli Ici iz svoje drzave prije ce se odluciti za njemacka ili neku drugu jaku drzavu.jedino im preostaje da prime ove migrante
NE U HRVATSKU!!! Prošle godine je tridesetak ljudi iz Srbije imalo velike probleme u Hrvatskoj. Naime su radili u ugostiteljstvu, hotelijerstvo i te su ljude PREVARILI. Nisu im isplatili ni trećinu plata a neki su čak bili toliko bezobrazni da su im čak oduzimali satove, mobitele, pasoše, pod izgovorom "pravila objekata" koje im nisu naravno vratili. Pamet u glavu. 1. Švicarska 2. Njemačka 3. Austrija 4. Švedska 5. Norveška Sve ostalo je ŠKART.
Ovako će naši u BiH za godinu-dvije uvoziti robove iz Tanzanije jer su samo oni ispod nas sa platama :D
ko je lud raditi kad isto mozes i u njemacku za 3 puta vecu platu
što ne zaposle arape da ne mijenjaju agregatno sranje a i klima im odgovara
Gdje si ti vidio arape da hoće radit?
Hahahah odose hrvati u njemacku a mi cemo u hrvatsku pa da se SDA bori za nas ko kolinda za rvate u Bosni
Tako, bavite se pravim problemima a ne izbornim zakonom u BiH..
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Otišlo im 3/4 stanovništva pa se sad hvataju za glavu. Da valja u Hrvatskoj ne bi to tako bilo. Pozz