Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta se mene tiče ne moraju uopšte da rade.
Ko opstane u street foodu i ostat ce. Jarane biciklo i pinklec na rame.
Ugostiteljstvo je veoma nehumano zanimanje. Za male pare ljudi zrtvuju sebe da bi drugi imali bolje zivote. Svi praznici i licne prigode manje bi bile lijepe bez ugostiteljstva. Radnici u ugostiteljstvu moraju zrtvovati i najbolje periode godine da bi ostali imali dobre godisnje odmore. Ne radim vise u ugostiteljstvu i veoma mi je drago zbog toga, osjecam se ljepse kao ljudsko bice. Bivse kolege veoma cijenim i zelim im da nađu bolje poslove.
I to je previše kakve su marže i zarade!!
neće
Pitam ga ko li kuha hranu koja se se dostavlja na adrese.
Neradnici
Na koga se to odnosi, na kuhare ? Ako mislis na generaciju Z nikad bolja generacija na planeti nije ni postojala ( Naučno utemeljena činjenica ). Miroslav Miškovic kaže da su to svršeni radnici, koji mu u firmu dolaze s poznavanjem 3 jezika i poznavanjem novih tehnologija.
Oladi bumeru, vi ste sve upropastili, mladi zele da rade, ali ne za kikiriki.