Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najbolja agencija za zaposljavanje u BiH je [email protected]
jobfair ... ja mislim da je ovo sve JOBFAIL. Odoh u stranku da vidim ima li sta preko SDA.. valjda ce šuro da reaguje...
Glupani, samo vi sjedite u svojim toplim domovima i kukajte kako nema posla ! Ja sam uposlenik jedne od navedenih firmi, a nisam dobila posao preko stele, sama sam se prijavila i sama sam uspjela. Malo se trgnite sa roditeljskih plata i pokusajte nesto uraditi od svojih zivota, a ne sjediti kod mame u krilu i plakati kako nema posla !! Posla ima za sve, samo su ljudi lijeni !!!!!!
Joj kolegice, dje s' ba ti ? :D Šuro te bas juce spomenuo kako nisi dobila posao preko stele.. pa te je onda "ustelio" u Telecomu. Ziva ti meni bila jos, ali svrati nam u stranku bona, bice tu i direktroske pozicije. I nemoj zaboravit' rec' svojima da glasaju za nas, pa cemo ako Bog da opet izac u susret ... jesmo li SDAši ili nismo ? Poselami.
Zasto je tako nevjerovatno sto sam dobila posao zbog svoje pameti, a ne novca? I btw nisam ni u jednoj stranci, i roditelji mi nisu privatnici, a hvala Bogu dragom imam mozak i nisam lijena, pa sam postala inzinjer u 22. godini. Selam alejk pametnice
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nije ovo job fair, nego prezentacija "kompanija". Od čitavih šest firmi izlagača, čak je jedna i tražila radnika
OK SO WHAT...ANY GOOD OF IT????
Za tebe koji visiš na klix-u vjerovatno nema. A ako nisi pročitao zapošljavaju se studenti tehničko-tehnoloških fakulteta, a tu nije hiper-produckcija kao kod ekonomista, pravnika, filozofa i političara. Ovdje se kompanije otimaju za dobre inženjere.
Svaka cast na normalnom i zdravom misljenju, izgleda da se kod nas jako rijetko vidja ! Vecina kompanija koje nisu ni navedene ovdje se otimaju za dobre inzinjere, a ovaj JobFair je jako dobra prilika za studente !