Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukupan broj onih koji u NjJemackoj primaju nadoknadu zbog nezaposlenosti je 6.2 miliona tako da, vjeruj mi, jesam dobar s logikom. \"The BA report reveals a good deal about current rates of unemployment benefits (Hartz IV payments). In June 2011, 6.2 million people in 3.4 million families received Hartz IV benefits. In these families, an average of 1.9 people received only €672 ($US 925) for their basic needs, i.e., around €340 ($US 468) per month, per person.\"
nisi nešto dobar s logikom danas
80.000.000 ljudi (populacija Njemacke) : 100= 800 000 x 7% = 5. 600. 000 nezaposlenih
ne cvjetaju svabama ruze a pogotovo ne njemackoj radnickoj klasi koja, otkako nesta socijalizma, rinta sve vise a zaradjuje sve manje ! mozda se broj nezaposlenih FORMALNO i smanjio ali broj radnika koji rade i primaju socijalnu pomoc da bi oni i njihove obitelji, i pored rada, PREZIVJELI, broj takvih osoba kontinualno raste ! ovo je malo malo bolja istina o njemackoj...