Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema tog robota koji će da zamjeni poštara u buća potoku
Kazu zene jel
ne dirajte sekretarice.....bez njih nista nemere
hahahahahahaha
U BiH mozemo biti mirni,jer roboti nikad nece znati Bosanski jezik :-D
Uvedite ih umjesto nasih politicara u Parlament, ako nece biti korisniji, nece vala ni gori..
No siki riki raja kod nas jos uvijek trojica kopaju rupu...jedan kopa a ovi komentarisu... I kada dodje jednoga dana robot da kopa opet ce biti dva komentatora pored njega hahahahah
U nas jadni insan jedva zaradi za struju i benzin, a šta jede i kako povrati energiju da opet sutra može crnčit, JA NEZNAM. Zbog toga me ne brinu roboti, niti da će zbog njih itko ostati bez posla, he he, jer njih bi gazda morao uključit u struju i podmazat kako bi radili, A NAMA NEDAJU NI TOPLI OBROK.
Znam jos jos jedno zanimanje koje sigurno nece izumrijeti: politicari Pitanje; hoce li izumrijeti: prostitutke tj. hocu li gurati pe*is u "utor"
Sreća pa Bosna ne može priuštit te napredne robote
Kuhare neće sigurno.
To znam, fast food i cokolade mogu normalno, ali komplikovana jela, gdje pokazuju svoje majstorije nema šanse .
Prije svih njih, posao ce izgubiti ljekari. Treba samo naci dobar nacin da se direktno izmjere i prebace podaci iz organizma u komp (urin, krv, tlak itd.) i... dijagnozu ce dati softver koji nece uopce piti komplikovan ali taj posao ce raditi bolje od zivog ljekara. Uz sve to i bez podmicivanja!
..jes vala medicina a pogotovo ona anatomija, to ti je jednostavno ko grah. Čudo jedno, vidiš, zato svi lete da studiraju medicinu, nije to teško ko npr ekonomija ili dif.
jebesh ga, kakvi bi mi to bosanci bili, ako ne bi pokušali podmitit i robota
mozel ikako tri komada za nase precjednistvo? al odmah, please...
Čuj poštar robot,kako će ga onda moj pujdo za nogavicu ćapit
predskazanje vrijedi samo za robote koji su u stranci. svi ostali na biro i ukljucite se u politicki zivot...
prednosti robota su visoka preciznost, skoro nepogrijesivi, mogu radit 24h, puno jeftiniji za odrzavanje od ljudi koji bi posao a jos da im se plati, jos zahtjevat to u nasoj drzavi, neprocjenjivo
pa i sada moze zamjenit upotpunosti, recimo firma za proizvodnju al feluga treba samo jednog covjeka koji ce upravljat softwerom
https://goo.gl/bhm2Sq