Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kazem ja, doktori pripravnici ce na vasoj djeci uciti znanje ...
Pa javna je tajna na koji nacin ovakvi poticaji zavrsavaju i propadaju, veceg ublehaskog projekta nema i samo se poslodavcima - jadovima cije su firme stvorene na pljacki, privatizaciji i korupciji javnih nabavki pogoduje sa ovim. Bolje kroz socijalnu pomoc ovu lovu podijeliti nego ovako pod krinkom nekakvog projekta. fuj ba
Al šišarikama
Hoćel nam to kanton plaćati vizu za Njemačku? Hvala El Bake i El Dodik i El Čović...
Prvo zaposlenje i postanes Ministar. Najbolja Vlada KS, ali samo za ove SDP ublehe.
@emirdedy bravo, hajd u kiosk od 250 k po sendvic
Svaki od programa mizerno sufinansira. Ovom drustvu treba logicko-matematicki osposobljenija osoba na ovakvim pozicijama! Projekat koji je imao visoku naknadu refundacije nije se bas javno proslavio jer su sredstva stranacki dodijeljena!
A ovaj Garibija ne znam gdje se vise ovih dsna nije medijski eksponirao 😂 Ali džaba kad PADA VLADA!
oooj sve pare (ono malo što vlast odluči podjeliti) odoše na mrvte i njihovu djecu. a nije mi jasno zar ta djeca sehida nisu izrasala više,ma jeebt ih ha za šta su se njihovi borili da mi Alijin isprdak glumi Bošnjaka i Muslimana a obični sotonist.
@ratomir Kao prvo, molim te me nemoj vrijedjati. Nenad pojma kako je odrast bez oca citav zivot. Slažem se apsolutno i za Aliju i sve ostale, ali jednostavno se u to vrijeme moralo braniti, a ja bih prvi volio da je bilo u to vrijeme moguce pobjeci u inostranstvo. Eh sada, ja sam to prerastao prije 3 godine ja mislim, a 91 sam. Tako da jos godinu-dvije je odgovor na to pitanje.