Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni gore peru guzove i diraju rukama govna,a placeni su za to a mi ovdje u Bosni i na KLixu jedemo govna al dzabe.
Nigdje manje neces raditi, a bolje zivjeti nego ovdje. Vjeruj mi...
@uzap02 Ovde moras brutalno pisati komentare jer su tu svi strucnjaci skupiti bez feninga u dzepu.A sto nas ima masanla.
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
U Njemackoj ( na Zapadu)..i mo ,i vi,i oni radimo..nema se vremena za jest govna,,,Za taj rad se dobiju novci koji omogucavaju da normalno zivis i planiras,i napredujes..Niko se nece obogatit al pristojno zivit hoce.. (Usput, penziono se uplacuje,,o tome niko i ne razmislja,a ne ko kod nas,kod vas i kod njih radnici sa 40 god.radnog staza imaju 12 i mogu se slikat)
i ovih 12 su Titine god.staza
Ja imam skoro 40 pa imam samo 5 godina staža.
U mene jaran iz sarajeva sve dole ima gigant...ali konta sve da proda i da ide za njemacku. Ja sam gore malo perem guzove... A on meni kaže da je ovde dorastao a ko je odrastao valjda sve ga čeka. Tako on kaže. Samo ne znam kako će za njemačku, mora proći pored onog grada prije Doboja dze dere onu malu... ne znam šta je konto, hoćel moći
hoce i ovo malo jada od doktora da nam uzmu,ostavite nam bar nakog kvalitetnog da nas lijeci,ako taj uopce i postoji.Dosla sam u situaciju zub kad me zaboli strah me otic zubaru sta znam kakva ce mi ga budala vadit.
u njemackoj sve zlatno samo dodjite kirija za stan skoro djaba ! ovdje u njemackoj mores samo preziviti ako imas svoje imanje i porucujem svakom da ne dolazi bezglavno i bez plana. u glavnom ne dolazite ako nemate familije ovdje ! njemacka je puna rumuna poljaka a o turcima da nepricamo.
Hahah bas si sladak al veoma glup.. :)
ma ovdje je extra nek je i 2 000 plata al nek je redovna
i koliko ti je stan ili koliko ti ide za auto mjesecno da neides u BIH ljetos sa golf 3
Nikad dosta babasera.
raditi u starackom domu i raditi u bolnici su dva razlicita pojma. ja kao UCENIK u bolnici zaradjujem 970 eura bruta kada mi odbiju sve ostane mi 500 eura da trosim na sta hocu.
@auslender A tko ti placa stan , rezije , hranu , odjecu i obucu , prevoz , udzbenike :DD??? Socijalno ti to ne placa :DDDDD ili si starcima ili rodbini na grbaci ???
ja bih najradije ostao u Bosni kada bih dugoročno mogao zamijeniti visokog predstavnika.
Studira pravo ili ekonomiju, i odjednom na pola studija kaze otisla u Njemacku da radi, zavrsila medicinsku vanredno....ziva istina... da zna Svabo kako ovdje postaju medicinari, nabio bi nogom nazad sve od medicinara do pomocnog bageriste...
Ti stvarno misliš da oni rade gore kao medicinari.Krpa i metla su njihovi najbolji prijatelji.
Ima li iko zdrav u Njemackoj osim medicinskog osoblja iz Bosne i Hercegovine.
Hocemo li i mi za njima u Njemscku ako nas sta zaboli ??????
Ja trenutno radim u Njemackoj imam 2000€ bruto platu posto sam klasa 1 odbijaju mi 650€ dok platis stan do 600 € ostaje ti oko 800 € Tako da ovdje nemas nikakav zivot osim sto imas sigurnost da te nece ovi sa Pala napast. Laz je da mdd.tehnicar ima toliku platu. Mozda ima 1300€ bruto ali dok mu odbiju doptinose ostaje mu samo da plati stan i jede suhe brocne. Ljudi nema zivota kao u Bosni samo da je skromnog posla.
brate seveš kao foka
@kurko85 istinu zbori čovjek
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kako je lijepa sestra sa slike covjece
Vlastela je odgovorna za "održavanje besperspektivnog stanja" kako bi Zapad, uzimao šta mu treba i koliko mu treba. Uvijek smo mi nekome samo janjičari!
Ja meraka kad ti se matori dripac ponjake u ruku, a ti na kraju mjeseca pogledas neto: 800e