Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj sto rile kaze menageri,eheheh,kod nas se pod pojmom menadzer svasta nesta podrazumjeva,kod nas je menadzer jedan radnik koji vedri i oblaci,tako ga predstavljaju a u stvari on u svakom dobro uredjenom preduzecu treba da bude samo dio karike koja pokrece dugorocne planove i njihovu realizaciju da bi se ostvarili sto veci ekonomski ciljevi od povecanja dobiti do maksimizacije vrijednosti preduzeca i slicno,a ovaj sto rece da neznaju ni izmenadjerisat sebi platu pojma nema,jer menadzer trreba da zastupa kako svoja prava tako i prava svih radnika,pa ako nema obicni radnik platu netreba ni da je ima menadzer jer upravo on nije znao da izradi plan koji se moze realizovat i dovest do prodaje proizvedenog proizvode a samim tim i naplate iz koje se izmedju ostalog pokriju i troskovi plate
i ja sam studirao MENADZMENT... oca mi! :D
poslovi.ba
Znate sta je problem, sto smo mi tu rijec menadzer poceli upotrebljavati za sve i svasta. Zna se sta znaci manage, a to nasi menadzeri ne rade.
mozda su trebali biti zene?
a sta si to ti inzinjeru, gdje ti radis?? u mikrosoftu kod bil gejtsa!!
Ako cujem ili procitam \"menadzer\", dodje mi da se ispovracam...