Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo ... jos jedan potez vrijedan hvale i paznje, sve ostale opstine bi trebale uzeti gorazde za primjer kako treba da funkcionisu
drugovi.carice je dao negativnu ocjenu tvom komentaru "bravo ... jos jedan potez vrijedan hvale i paznje,..." interesantno ali ne neocekivano, cetalji mrze svaki progres
Opet novinari spijunu narod, a nepismeni ugljeni sjede u foteljama instrukcija kantona i "deru" visoke plate za nerad. Ove lezihl***viće istjerati iz kancelarija na teren da volontiraju a socijalno ugrađenim dati novćanu pomoć bez naknade u najmu.
KLIX Gorazde portal.
Razmisljam da prodam kucu u Sarajevu i da se odselim u Gorazde.. imam osjecaj da bi prije tamo nasao posao nego ovdje. :)
Vjerovatno bi.
odkud ti kuca u sarajevu
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ja odakle će, ne će valjda izbjeglice...