Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molim klix da ne objavljuje ovakve vijesti. Iste izazivaju nemir medju domacim robljem, umanjuju entuzijazam i zalaganje, i poticu iseljavanje zbog vjerovanja da je na trulom zapadu bolje. Posle se pitate sto svi odose, eto zasto!!!
I u mene u firmi je prosjek bonusa oko 10 000, direktor uzeo 100 000 a nas 10 radnika nije dobilo nista....ali prosjek je 10 000
Ovaj voli radnike više već Dodik sina 😔😔😔😔
nadje se i jedan ovakav tenekad sto bi nas narod rekao...
Ne treba nagrađivat' radnike, direktor je za sve zaslužan :)
U Bingu isto dobijes bonusa tako sto ti nadoda smjena vandredni.
@NordWestern30 *vanredni
jooj pa svako se obraduje parama hahaha ja evo licno znam zaradit jako dobre pare za jednu radnu noć, al kad ko dodje i počasti me sa recimo 5 maraka meni puno srce
Dobar čiča. Zaradit će to oni njemu sve i više sada još motiviraniji.
Ništa novo za SAD Kad ti ekipa donese kapital vrijedi ih nagraditiOvdje važi pravilo za gazde MALO MAČKU I TELEČA GLAVA.
Smisao ovog članka je da te ubije u pojam.
Svaka čast!
Nas je Bake nagradio sa 100.000 radnih mjesta
...a unas se gura zakon o pozajmljivanju radnika...Ostajemo li?
Blago njima,a mi cekamo avgustovsku platu. O regresu,bajramluku ili bozicnici ni sanjati nam ne daju.
Covjek je svjestan da bez radnika nebi bio nista, odnosno bio bi kao I oni I zato se u cast zahvalnosti odusio na ovakav cin. Kod nas ti ne da ni pare koje si zaradio vec sire firme I svoja imanja na stetu radnika.
@Bosanac83 Nije to samo kod nas, ljudska pohlepa i egoizam ti je svugde. Ovo je retkost, baš retkost
Amko na aparatima!!!bahahahaha lihvar
Kod nas radnici plate da menadzment ode slaviti