Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a plata doktora u FBiH do 1700 KM
Ja sam prosle godine procito na ovon stranici da je turizam u RH propo, samo 10 milijardi eura zarade. Ne znam kome bi vjerovo 😂
Nije ista plaća nepismenom nepametnom talibanu koji samo tacnu nosa i normalnom konobaru iz drugih krajeva koji znaju tablicu množenja i naplaćuje račune.
eh kad se javi coban u opancima
Samo za raju koja namjeravaju da idu, pričalo mi je dosta ljudi, jako loša iskustva koji su išli dole rade sezonski. Zato pamet uključite i mani te se čorava posla.
@MahalaBjelave85 A meni je dosta njih pričalo pozitivna iskustva. Radi se dosta ali se bome i zaradi.
Raja se masovno sprema da ide sezonu raditi u HR na moru ... sto je OK ... kad nasi Bh galebovi odlete ka moru nek se cuvaju strankinje...
Ma shvatili su i nasi iz BiH da tamo vise ne rade jer mozda dobiju vise para na moru ali na kraju nemaju ni penzijsko ni zdravstveno osiguranje.
plata 1700 KM ali zato radis 30 dana po 20 sati dnevno
Cuj ici u Istru (1.000km od BIH) i raditi za €800.. pa onda idi radi kao konobar u Austriji ili u turistickim mjestima u Italiji, dobit ces duplo a daljina je ista odprilike.
Do 1700 eura. Tako je i u BiH plaća do 5000 KM. 400KM radniku u Bingu ili FISu, a 5000KM guzonji u parlamentu.
Da drva skupljap po Bosni, i ista prodajem, mogu vise zaraditi, fuj
To vam je mala placa da bi radili,a spavanje imate u supi a radis od jutra do kasno u noc ,baksis zaboravi jer ga gazdi moras dat.
kuhari ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha znaju samo ćevape prevrćati