Prijave u toku
56

Kompanija Walter AEC pokreće novu akciju zapošljavanja do 10 BIM inžinjera

Walter AEC zapošljava
Walter AEC zapošljava
Walter AEC, regionalni lider u implementaciji BIM tehnologija, otvara vrata svoje ekskluzivne Earn&Learn vikend besplatne radionice pod nazivom "Say YES to BIM". Radionica za arhitekte i elektroinženjere održat će se 23. i 24. marta 2024. u Sarajevu i u Mostaru.

Primarni cilj ove radionice jeste osposobiti što veći broj inženjera za rad u BIM tehnologijama. Početkom godine, Walter AEC je pokrenuo akciju zapošljavanja s ciljem angažovanja do 10 BIM inženjera. Do danas su uspješno integrisali šest talentiranih BIM stručnjaka u svoj tim.

S obzirom na rastuće zahtjeve njihovog poslovanja, ponovno su u potrazi za deset novih stručnjaka u području BIM tehnologija.

Walter AEC poziva studente završnih godina i iskusne inženjere elektrotehnike (smjer energetika) i arhitekture, da se pridruže ovoj jedinstvenoj prilici za usavršavanje i zapošljavanje. Posebnu prednost imaju kandidati sa poznavanjem Revit programa.

U sklopu kampanje zapošljavanja inženjera, Walter AEC se posvećuje oblikovanju buduće generacije stručnjaka i pruža priliku studentima završnih godina da zakorače u dinamičan svijet BIM inovacija. Osim toga, dobrodošli su i inženjeri sa radnim iskustvom koji žele proširiti svoje horizonte i ostvariti karijerni progres.

Na radionici "Say YES to BIM" s Walter AEC, učit ćete od naših najboljih stručnjaka, vodećih ljudi u BIM industriji. Do kraja radionice, bit ćete spremni stvarati idejna rješenja u BIM-u i potpuno razumjeti važnost BIM-a kako u sadašnjosti tako i u budućnosti inženjerske industrije.

Walter AEC zapošljava
Walter AEC zapošljava

Osim sticanja dragocjenih vještina u BIM-u, radionica pruža jedinstvenu priliku za zaposlenje i daljnji karijerni rast. S tim u vezi, Walter AEC poziva inženjere koji su, po uspješnom završetku radionice, voljni i spremni pridružiti se njihovom timu, da se prijave za sudjelovanje. Do 10 najboljih polaznika bit će odabrano za zaposlenje u Walter AEC-u u oba grada.

Agenda vikend radionice

  • Datum: 23. i 24. 3. 2024. god.
  • Lokacija Sarajevo: Danijela Ozme 4, II sprat
  • Lokacija Mostar: Sveučilište Mostar, Fakultet građevinarstva, arhitekture i geodezije
  • Vrijeme: Od 9 do 17 sati

Kako se prijaviti

Pošaljite motivaciono pismo, CV i portfolio (ukoliko ga posjedujete) putem oglasa na stranici walteraec.com/jobs . Walter AEC će vam odgovoriti na prijavu te poslati šta je sve potrebno da biste učestvovali na radionici. Prijave su otvorene do 18. marta.

Walter AEC zapošljava
Walter AEC zapošljava

Walter AEC predstavlja vodeću kompaniju s više od 13 godina međunarodnog iskustva u razvoju i upravljanju BIM projektima.

Njihovi uredi se nalaze u Švedskoj, Poljskoj, Mađarskoj te Bosni i Hercegovini. U našoj zemlji, uredi se nalaze u Sarajevu i u Mostaru. Njihov tim od preko 75 inženjerki i inženjera pruža vrhunske usluge širom Evrope, Engleske i Amerike. Ističu se kao pioniri BIM tehnologija u regionu, a njihova predanost kvaliteti svrstava ih među vodeće BIM lidere u Europi.

Da li ste spremni reći "YES to BIM"? Prijavite se i budite dio ove inovativne zajednice.

Za dodatne informacije posjetite njihovu web stranicu ili ih kontaktirajte putem mail adrese [email protected].